Reklama

Dajto odvysiela všetky kvalifikačné zápasy slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov na ME 2017

Skupina Markíza vďaka spolupráci s UFA Sports Slovakia odvysiela už od tejto jesene na obrazovkách televízie Dajto všetky kvalifikačné zápasy slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov, ktorá bude bojovať o postup na Majstrovstvá Európy 2017 v Poľsku. Informovala dnes o tom televízia.

Súpermi slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov v 8. skupine budú Holandsko, Turecko, Bielorusko a Cyprus. Zverencov trénera Pavla Hapala zaradil žreb do 5-člennej skupiny, v novom cykle bojov o európsky šampionát v Poľsku ich tak čaká osem zápasov.
Pokračovanie nižšie:


Tešíme sa, že môžeme divákom televízie Dajto prinášať nielen špičkové filmy, zábavné programy a víkendové seriály, ale príležitostne aj atraktívne športové podujatia. Tešíme sa, že od jesene všetkým fanúšikom futbalu sprostredkujeme dôležité zápasy nastupujúcej generácie hráčov, z ktorých sa v budúcnosti stanú futbalové hviezdy,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Sme radi, že taký významný mediálny partner ako skupina Markíza sa rozhodol odvysielať všetky kvalifikačné a niekoľko prípravných zápasov reprezentácie do 21 rokov. Veríme, že národný tím U21, ktorého kostru tvoria prevažne hráči z domácej Fortuna ligy, nadviaže na predošlé úspešné kvalifikačné vystúpenia a pobije sa o postup na európsky šampionát v Poľsku,“ doplnil Matej Valdner, výkonný riaditeľ UFA Sports Slovakia.

Vôbec prvýkrát bude na kontinentálnom finálovom turnaji hráčov do 21 rokov v Poľsku štartovať 12 mužstiev, oproti minulosti ide o nárast o štyri tímy. Od roku 2000 totiž na ME 21 hralo vždy osem mužstiev. Slovensko si na šampionáte zahralo zatiaľ iba raz, ako organizátor práve v roku 2000, a umiestnilo sa štvrté.
Základná skupinová fáza kvalifikácie na ME 2017 bude prebiehať od tohtoročnej jesene, skončí v októbri 2016. O všetkých postupujúcich tímoch sa definitívne rozhodne v barážových súbojoch do 15. novembra 2016. Poľsko ako organizátor má účasť automatickú.

Plán vysielania kvalifikačných zápasov slovenskej futbalovej 21-ky na Dajto:
6. september 2015: Bielorusko – SLOVENSKO
8. október 2015: SLOVENSKO – Cyprus
11. október 2015: Holandsko – SLOVENSKO
17. november 2015: SLOVENSKO – Holandsko
29. marec 2016: SLOVENSKO – Turecko
29. august – 6. september 2016:  Cyprus – SLOVENSKO (bude upresnené)
3. – 11. október 2016: SLOVENSKO – Bielorusko (bude upresnené)
3. – 11. október 2016: Turecko – SLOVENSKO (bude upresnené)

Okrem kvalifikačných futbalových zápasov sa diváci televízie Dajto môžu tešiť aj na ďalšie priame prenosy priateľských stretnutí reprezentačnej 21-ky. Medzi inými si budú môcť vychutnať atraktívny súboj s mužstvom Nemecka, ktorý je naplánovaný na 2. september 2016.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Postreh:Dajto po dohode s Digi sport- vysiela futbalovú Fortuna ligu,údajne po ohlasoch-pre väčšiu dostupnosť futbalovej verejnosti.No vzápätí opustí DVB-T! Dajto je výrazná strata pre DVB-T,čo sa deje v zákulisí môžme len špekulovať…

  2. To my je prd platné že dávajú nejaký šport na DAJTO ked ho nechytím lebo ho zrušili na DVB-T…???

  3. Nie Všetci majú káblovku a satelit . Niektorý používajú na 2 telku práve DVB-T tak ako ja.Je veľa takých domacností.Veľmi mi chýba v ponuke cez pozemnú anténu.Škoda že práva na zápasy radšej nekúpila RTVS .Skupina Markíza možete sa HAMBIT !

  4. Dobry den. Prosim o radu ! Doniesol som si zo Slovenska Digi prijmac doma mi fungoval a tu nevieme nainstalovat programi. Skusal som vsetke druzice. Ak ma niekto skusenosto poprosim o radu . Dakujem .

    1. Igor pre diskusiu a poradňu je tu fórum: http://forum.satelitnatv.sk/

Komentáre už nie sú povolené.