Reklama

AVIS: TV Písnička a Country no.1 ukončí vysielanie aj cez naše multiplexy, pribudne niečo nové

Hudobné programy TV Písnička a Country no.1, ktoré si delia jednu programovú pozíciu, ukončia svoje šírenie aj prostredníctvom lokálnych vysielačov na Slovensku, ktoré prevádzkuje AVIS. Pre náš portál SatelitnáTV.sk to potvrdil technický riaditeľ spoločnosti AVIS Branislav Kašuba. Kedy presne k ukončeniu dôjde však neuviedol. Pripomeňme, že v Česku došlo k vyradeniu programu zo štvrtého celoplošného multiplexu v piatok 1. mája 2015.
Pokračovanie nižšie:


Po ukončení šírenia dvojprogramu TV Písnička a Country no.1, ktorý je aktuálne dostupný z trinástich lokálnych vysielačov na Slovensku, plánuje AVIS využiť voľné miesto zaradením nejakej novej stanice. O akú konkrétne pôjde, však zatiaľ nechce prezradiť.

TV Písnička a Country no. 1 budú tak onedlho dostupné ako českým, tak aj slovenským divákom iba u vybraných káblových a IPTV operátorov či prostredníctvom internetu.

Doplnené o 8:20: AVIS už ukončil šírenie programu. Diváci môžu tak aktuálne vidieť už len čiernu obrazovku.

Z akých vysielačov bol program TV Písnička/Country no.1 dostupný?
Michalovce (48. kanál), Košice (41. kanál), Prešov (41. kanál), Tatranská Lomnica (28. kanál), Bratislava (32. kanál), Levice (52. kanál), Galanta (29.kanál), Trnava (49. kanál), Nitra (36. kanál), Žilina (56. kanál), Martin (41. kanál), Čadca (56. kanál) a Nové Zámky (40. kanál).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Vsetci uz teraz vedia ze to bude DAJTO, tak preco tolko okolkov okolo toho…

  2. Mozno to bude nieco take ako za TV Z, ktoru vyradili cca pred pol rokom. Tmava obtazovka !!! ZACINAM MAT POCIT ZE NA SLOVENSKU DOCHADZA K CIELENEJ LIKVIDACII DVB-T VYSIELANIA !!!

  3. No Dajto tažko pridaju, to je nemysliteľne. celé DVBT ide to „kytek“ !!!

  4. Markíza nemieni platiť za širenie Dajto cez DVB-T. Iba ponúka signál bezplatne operátorom a to je rozdiel.

    Avis alebo Towercom by to musel šíriť na vlastné náklady.

  5. Za šírenie cez DVB-T Avisom sa platí , no to čo pýta Towercom- to je pálka , sú to sumy , ktoré žiadna regionálka nezaplatí , lebo nemá z čoho.

  6. V B.Bystrici v lokalnom muxe Pieninska ul.25.na 23 kanale maju v ponuke Slagr TV Tv Lux Eso a Dajto.

Komentáre už nie sú povolené.