Reklama

Temný prípad sa v júni vráti na HBO, diváci sa môžu tešiť aj na novinky Ballers a The Brink

HBO na Slovensku a v Čechách uvedie druhú sériu seriálu Temný prípad, a to 21. júna (súčasne s americkou premiérou o 03:00 nášho času). Spoločne budú v jednom bloku odvysielané i premiérové diely seriálových noviniek Ballers a The Brink.

Temný prípad sa vracia na HBO so svojou druhou sériou (8 častí) v nedeľu 21. júna. Traja policajti a zločinec z povolania, ktorí kľučkujú v konšpiračnej sieti utkanej v dôsledku spáchania bizarnej vraždy na území Kalifornie. V hlavných úlohách sa tentokrát predstaví: Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams a Taylor Kitsch. Tvorcom seriálu je Nic Pizzolatto, ktorý má na svedomí scenár. Justin Lin je režisérom prvých dvoch epizód.
Pokračovanie nižšie:


Šesťdielnou sériou na HBO štartuje nový komediálny seriál Ballers, a to bezprostredne po skončení premiérovej časti Temného prípadu. Seriál, ktorý je sondou do životu bývalých i súčasných futbalistov, sleduje niekdajšiu hviezdu Spencera Strasmorea (Dwayne “The Rock” Johnson), ktorý si na dôchodku snaží dať svoj život dokopy. Popri tom však mentoruje ďalších súčasných i bývalých hráčov. Robí pre nich každodenné lekcie futbalového biznisu. V hlavných úlohách sa predstavia Rob Corrdry, Omar Benson Miller, John David Washington, Donovan Carter, Troy Garity, Jazmyn Simon a Arielle Kebble. Tvorcom seriálu je Steve Levinson. Na produkcii sa podieľali aj: Mark Wahlberg, Peter Berg, Dany Garcia, Rob Weiss a ďalší.

Ďalšia komediálna novinka na HBO je The Brink. Tá začne v nedeľnom seriálovom bloku svoju desaťdielnu sériu ako posledná. Epická čierna komédia sa sústreďuje na geopolitickú krízu a jej dopady na zúfalých mužov – amerického ministra zahraničných vecí, pokorného dôstojníka a špičkového stíhacieho pilota námorníctva. Všetci traja si musia nájsť cestu chaosom, ktorý ich obklopuje, aby zachránili planétu pred treťou svetovou vojnou. V hlavných úlohách sa predstavia Jack Black, Tim Robbins, Pablo Schreiber, Aasif Mandvi, Maribeth Monroe, Eric Ladin, Esai Morales a Geoff Pierson. Výkonnými producentmi sú Jerry Weintraub, Roberto Benabib a Jay Roach. Tvorcovia seriálu sú Roberto Benabib a Kim Benabib.



(HBO)

Mohlo by vás ešte zaujímať