Reklama

Plustelka rozšíri od mája svoju ponuku o nový športový program

Digitálna terestriálna platforma Plustelka, ktorú prevádzkuje spoločnosť Towerhome, dcérska spoločnosť Towercomu, rozšíri svoju ponuku o nový športový program Sport2. Ten bude vysielať od mája v rámci štvrtého celoplošného multiplexu, ktorý šíri aktuálne trinásť vysielačov po celom Slovensku. Program bude od začiatku vysielania kódovaný systémom Irdeto, pre príjem teda bude potrebné jedno zo zariadení Plustelka (CAM modul, set-top-box poprípade samostatná dekódovacia karta Plustelka) a samozrejme predplatený platený balíček.
Pokračovanie nižšie:


Navyše prvých 11 májových dní bude lákať zákazníkov Plustelky aj ochutnávka kompletnej programovej ponuky, ktorú tvoria športové kanály Eurosport, Eurosport 2, Sport 2, dokumentárne Viasat Explore, Nature a History, filmový Film+, detský kanál Nickelodeon a hudobná stanica VH1. Zákazníkom Plustelky prijímajúcich iba základnú ponuku bude rozšírená ponuka programov automaticky sprístupnená.

Po pridaní Sport2 v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4) tak Plustelka ponúkne svojim predplatiteľom okrem nekódovaných programov zo zvyšných troch multiplexov aj tri programy bez poplatkov ČT1, ČT2, a TV LUX a desať (voliteľných) programov Sport2, Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice za 5,99 eur mesačne a to bez akýchkoľvek záväzkov. Všetky programy z ponuky Plustelky (aj neplatené) vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4 a sú samozrejme kódované systémom Irdeto.

Aké programy bude možné prijímať cez anténu:
1. multiplex – Wau (MPEG-2/SD), Dajto (MPEG-2/SD), Senzi TV (MPEG-4/SD) a TV 8 (MPEG-2/SD)
2. multiplex – Markíza (MPEG-2/SD), TA3 (MPEG-2/SD), Joj (MPEG-2/SD), Plus (MPEG-2/SD) a Doma (MPEG-2/SD)
3. multiplex – Jednotka (MPEG-2/SD), Dvojka (MPEG-2/SD) a Jednotka HD (MPEG-4/HD)
4. multiplex (Plustelka) – ČT1 (MPEG-4/SD), ČT2 (MPEG-4/SD), TV LUX (MPEG-2/SD), Sport2 (MPEG-4/SD), Eurosport (MPEG-4/SD), Eurosport 2 (MPEG-4/SD), Film+ (MPEG-4/SD), Viasat Explorer (MPEG-4/SD), Viasat History (MPEG-4/SD), Viasat Nature (MPEG-4/SD), Nickelodeon (MPEG-4/SD), VH1 (MPEG-4/SD) a Spice (MPEG-4/SD).

Pripomeňme, že od 1. mája opustí 1. multiplex kanál Dajto. Z akého dôvodu sa tak stane nie je oficiálne známe, keďže ani Towercom ani Markíza sa k téme nechcú vyjadrovať. O dôvodoch sa tak môže len špekulovať.

Doplnené o 14:30: Sport2 už vysiela vo štvrtom multiplexe. Môžete si ho naladiť.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. ešte im odíde dajto towercom je diktator na trhu niet sa čomu diviť

  2. ako mozte pisat o rozsireni ponuky ked skoncil Slovak Sport 1 a 3 , konci aj dajto a pribudne len Sport 2 … ako konecne kompenzuju ukoncenie vysielania Slovak Sport ( ktore skoncilo vo februari ) , ale je to zalostne malo….

  3. Kompenzujú aj tak nebude vo free ako CT1, CT2, ale pay s ostatnými tka aká kompenzácia do kelu. Slovak sport bol vo free nie v pay plustelke

  4. Ten Toweršit nema chrbtovu kosť.Tri programi skončili a jeden pridaju a ešte sa tým chvalia.Za tých 6eur by tam malo byť 16programov.A mali by sa premenovať na SPORT-TELKA ved 30percent su športové programy,ak neratam četečka a noe,tie idu aj bez platenia.Uboha ponuka za 6eur.

Komentáre už nie sú povolené.