Reklama

Športové kanály Sport 1 HD a Sport 2 HD predstavili moderátorský tím Formuly 1

Nová sezóna Formuly 1 je už za dverami. Vysielacie práva na najbližšie tri roky pre Slovensko a Česko získala spoločnosť AMC Netwroks International Central Europe, ktorá prinesie všetky prenosy v HD kvalite na svojich športových kanáloch Sport 2 HD, ako aj Sport 1 HD, ktorý má odštartovať práve pri príležitosti F1.

Hlavným benefitom novej sezóny F1 bude možnosť sledovať všetky tréningy, kvalifikácie a preteky v HD kvalite. Novinkou pre tento ročník Formuly 1 bude tiež podrobná profesionálna analýza a to priamo v štúdiu a on-site reportér, ktorý prinesie to najhorúcejšie z väčšiny Veľkých cien.
Pokračovanie nižšie:


Diváci určite ocenia aj zostavenie komentátorského tímov. Český a slovenský fanúšik sa môže tešiť na komentáre a analýzy vo svojom rodnom jazyku. Moderátorom štúdia a hlavným komentátorom pre Českú republiku sa stane Tomáš Richtr, profesionál s mnohoročnými skúsenosťami. Veľkým benefitom pre fanúšika Formuly 1 sa stane profesionálna analýza priamo v štúdiu, ktorú zastreší za Českú republiku Jan Charouz a pre slovenských divákov Štefan Rosina. O komentár pretekov v českom jazyku sa postará už spomínaný Tomáš Richtr a so slovenským komentárom príde Štefan Eisele. Súčasťou tímu je aj Ondřej Voršilka, on-site reportér, ktorý prinesie tie najhorúcejšie novinky priamo z miesta diania pretekov.

Všetci komentátori budú zároveň aktívne a pravidelne reagovať na divácke otázky na sociálnych sieťach SportTV a blogu Sport1 HD a Sport2 HD.

Nemôžeme sa dočkať 15. marca na začatie novej sezóny Formuly 1 na staniciach Sport1 HD a Sport2 HD. Prinesieme Vám Formulu 1 v takej kvalite, akú si zaslúži: moderné štúdio, najlepší domáci komentátori, reportér priamo na mieste diania a HD kvalita len demonštrujú náš záväzok k tejto fantastickej športovej udalosti. Naším cieľom je poskytnúť taký zážitok, ktorý umocní divácky zážitok z týchto napínavých pretekov,“ povedal Levente B. Málnay, výkonný riaditeľ spoločnosti AMC Networks International Central Europe.

Som rád, že sa nám podarilo vybrať tento komentátorský tím a osobne, ako fanúšik F1, sa teším na prvé preteky na našich staniciach Sport1 HD a Sport2 HD. Pevne verím, že to bude pre diváka vynikajúci športový zážitok „, povedal Evžen Chlanda, Country manager AMC Networks International pre Českú republiku a Slovensko.

V blízkej dobe tiež SportTV predstaví podobu a program štúdia ako aj celkový koncept Formuly 1.

Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk bude už zajtra známy aj zoznam operátorov, ktorí ponúknu nový program Sport 1 HD. Sport 2 HD v tejto chvíli ponúka zo satelitných operátorov Skylink a freeSAT.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. haha že najlepší komentátori : Richtr z novy a Eisele z markízy.
    Na fórach českí diváci nevedia nájsť na Richtra pekné slovo a Eisele nie je tiež žiadna výhra.Zlatá STVčka,Žgravčák sa toľko neplietol ako Eisele a keď si spomeniem na obraz v HD v terestriáli free tak nebolo o čom.
    Táto doba sa už asi nevráti

Komentáre už nie sú povolené.