Reklama

Mňam TV rozšíri ponuku českého DVB-T v nedeľu 15. februára

Ponuku českej Regionálnej siete 8 (RS 8) rozšíri od 15. februára nový kulinársky televízny kanál Mňam TV, ktorý získal licenciu od tamojšieho mediálneho regulátora 3. februára 2015. Informovali dnes o tom České Rádiokomunikácie (ČRa).

Prostredníctvom RS 8, ktorá pokrýva signálom 54 % obyvateľov Českej Republiky, tak po rozšírení Mňam TV bude vysielať už päť televíznych programov v štandardnom rozlíšení (Noe TV, Sport 5, Slovak Sport.TV 2, Óčko Expres a Mňam TV).
Pokračovanie nižšie:


Varenie a zdravý životný štýl sa stali fenoménom doby, ktorý zasiahol nielen veľké mestá, ale celú republiku. Sme preto radi, že vďaka voľne dostupnému pozemnému vysielaniu bude Mňam TV ľahko a dobre dostupná čo najširšiemu publiku práve v regiónoch,“ uviedla Erika Luzsicza, riaditeľka spoločnosti Axocom, ktorá Mňam TV distribuuje.

Záujem o vysielacie pozície je veľký, čo potvrdzuje vstup Mňam TV do RS 8, čím bola obsadená piata pozícia z celkových ôsmich možných. V rámci všetkých celoštátnych multiplexov je kapacita 100% zaplnená, vysielateľovi, ktorí chcú využiť pozemné vysielanie, môžeme teda ponúknuť priestor iba v Regionálne sieti 8. Neustále preto usilujeme o možnosť vysielania v novom štandarde DVB-T2, ktorý ponúkne ďalší priestor televíznym staniciam a divákom väčší výber programov,“ hovorí generálny riaditeľ ČRa Martin Gebauer.

Mňam TV pripravuje celodenný program, ktorý sa v priebehu dňa zameria okrem iného aj na tipy na prípravu raňajok, obedov a večerí, ale aj na tému životného štýlu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Horúci kandidát na rozšírenie Plustelky po vyradení Slovak Sport TV 1.

  2. Bol by som radšej keby to bolo v neplatenej verzii v mux1 po Slovak Sport TV 2.

  3. V Čechách praskajú multiplexy vo švíkoch.Na Slovensku vymetáme pavučinu po Slovaksporte a snažíme sa chytiť neexistujúci signál našich multiplexov1+4.

Komentáre už nie sú povolené.