Reklama

Towercom: Mimoriadna odstávka TVP Modrý Kameň

V utorok 27. januára 2015 bude na terestriálnom vysielači Modrý Kameň mimoriadna odstávka. Informoval dnes o tom prevádzkovateľ celoplošných multiplexov, spoločnosť Towercom.
Pokračovanie nižšie:


V čase od 9:30 do 15:30 budú vykonané nevyhnutné práce na anténovom systéme, z tohto dôvodu bude prerušené vysielanie 2. a 3. multiplexu DVB-T. Všetci diváci, ktorí prijímajú programy z uvedeného vysielača, nebudú tak môcť v čase odstávky sledovať svoje obľúbené televízne stanice. Chybu preto nemusia hľadať u seba.

TVP Modrý Kameň pokrýva signálom mesto Veľký Krtíš a jeho okolie. Druhý celoplošný multiplex šíri na 60. a tretí multiplex na 33. kanáli.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Od tohto „mŕtveho chrobáka*“ sa iných aktualít ako odstávky vysielačov a televízne papuče už asi nedočkáme.

    Vysvetlivky: * = Towercom

  2. Je rok 2015-skončilo sa prechodné obdobie pre DVB-T.Kde je avizované navýšenie výkonov vysielačov podľa GE-06?

  3. Nechápem prečo celé Slovensko nie je kompletne pokryté signálom MUX 1, 2, 3, 4 keď sa nazývajú celoplošné a prečo to nejde na maximálne vákony (poväčšine 50 kW) tak ako v Česku tam ide všetko naplno na 100 kW. Tu sa používajú smeiešne výkony = kockovanie, kde je problém naladiť signál aj vo väčších mestách. Už konečne nech je to profesionálne a nie amtérske!

  4. Aké smiešne výkony ? Aké kockovanie ?
    V analógu mali všetci plné stromy smerových antén, alebo aspoň poľskú turboanténu. Teraz, zblbnutý hypermarketovými letákmi, používajú rôzne izbové full HD dekorácie a vyplakávajú po diskusiách.

  5. mmc to dobre vystihol plny suhlas ludia pokupia somariny a potom nadavaju na Towercom iste su este miesta ktore je treba dokryt . Som zvedavy ktore vacsie mesta su bez kvalitneho signalu a potom nech sa vyjadria miestny odbornici ktory maju prehlad o pokryti v lokalite o ruseniach a pod. potom by to bolo uz fer.Ten kto robi s Dvbt vie urcite na co myslim pri kockovani bez meraka nie je kritika na mieste.

Komentáre už nie sú povolené.