Reklama

Telekom ukončil na satelite šírenie programov Jednotka, Markíza a JOJ v štandardnom rozlíšení

Dnes 15. januára 2015 došlo k odpojeniu programov Jednotka, Markíza a JOJ v štandardnom rozlíšení (SD) na satelite Thor 6 (0,8°W), ktoré mohli doteraz prijímať zákazníci novej DIGI TV, ako aj Magio Sat. Programy vysielali z kapacity spoločnosti Slovak Telekom z frekvencie 12 054 MHz.
Pokračovanie nižšie:


Predplatitelia platforiem DIGI TV a Magio Sat však o svoje obľúbené programy neprišli, k dispozícii ich majú vo vysokom rozlíšení (HD) na rovnakých programových pozíciách ako v prípade programov v SD kvalite.

Zákazníkom, ktorým sa ešte neaktualizoval set-top-box a programy Jednotka HD, Markíza HD a JOJ HD im nefungujú, odporúčame vypnúť box z diaľkovým ovládaním do StandBy režimu aspoň na 10 minút. Ak by to nepomohlo, bude nutné urobiť výrobné nastavenia.

Okrem toho dnes platformy Magio Sat a DIGI TV vyradili zo svojej ponuky športový kanál Slovak Sport.TV 3 z dôvodu ukončenia vysielania. Program bol v čase písania tejto správy odpojený už aj z družice Thor 6 (0,8°W).

Uvoľnenú satelitnú kapacitu môže Telekom využiť na ďalšie rozširovanie svojej ponuky.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mám satel. Magio. Markiza, JOJ, stv1 v HD – ked nahrávam niečo s tychto programov, nedá sa sledovať nič iné. S tým nič neurobite? Alebo nenechate aj obyčajne SD?

  2. Aky mas box? Ak nahravas Jednotku HD mali by ti ist teoreticky Šlágr TV, TA3, JOJ HD…

Komentáre už nie sú povolené.