Reklama

NOVA Sport prinesie divákom tento rok Európsku ligu UEFA, MotoGP, Wimbledon či ATP

Platené športová stanica NOVA Sport prinesie v roku 2015 niekoľko exkluzívnych prenosov z prestížnych športových akcií. Diváci si tak budú môcť tento rok vychutnať prenosy z Európskej ligy UEFA, závodov MotoGP či tenisových turnajov ako Wimbledon či ATP.

NOVA Sport získala vysielacie práva na prenosy Európskej ligy UEFA v sezóne 2015/2016 z ktorej odvysiela približne desiatky zápasov. Okem toho sa fanúšikovia vo vysielaní NOVA Sport tiež dočkajú pravidelného štvrtkového súhrnu tých najlepších okamihov celého kola a vysielanie Magazínu UEFA.
Pokračovanie nižšie:


Pre priaznivcov motocyklového športu pripravila NOVA Sport všetkých osemnásť napínavých pretekov série MotoGP, ktoré odštartujú 29. marca v Katare a uzavrú sa 8. novembra pretekmi vo Valencii. Vyvrcholením pre českých fanúšikov bude bezpochyby Grand Prix Českej republiky na Masarykovom okruhu v Brne. V pretekoch najprestížnejšej triedy MotoGP sa môžu diváci tešiť nielen na výkony súčasného majstra sveta Marca Márqueza alebo legendárneho Valentina Rossiho, ale tiež jediného českého reprezentanta v triede MotoGP Karla Abraháma. NOVA Sport odvysiela tiež prenosy z pretekov kategórie Moto 2 a Moto 3, v ktorých sa predvedú český pretekári Karel Hanika a Jakub Kornfeil.

Podľa skupiny NOVA sú prenosy z Európskej ligy UEFA a MotoGP len začiatkom celého radu športových podujatí, ktoré na divákov NOVA Sport čakajú. Fanúšikovia bieleho športu uvidia exkluzívne prenosy z najprestížnejšej tenisovej súťaže sveta vo Wimbledone a turnajov série okruhu ATP; priaznivci futbalu si na obrazovkách vychutnajú aj zápasy anglického futbalového pohára FA Cupu. Hokejoví nadšenci sa môžu v tomto roku tešiť na koniec základnej časti NHL, na ktoré nadväzujú prenosy z play off a finálové bitky o Stanleyho pohár. Na svoje si prídu fanúšikovia najlepšie basketbalovej súťaže sveta NBA, na ktorých na NOVA Sport čakajú vybrané zápasy základnej časti a play off, a všetky finálové stretnutia.

Diváci prémiového kanála sa dočkajú aj športových lahôdok: NOVA Sport im sprostredkuje úžasnú atmosféru Premiere League v šípkach, napínavé prenosy z najlepšej svetovej ragbyovej ligy anglickej Premiership alebo priame prenosy z prestížnych galavečerov v boxe a bojových umeniach.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Prosím Vás, kde ste vzali, že Karel Abraham je slovenský pretekár? 😀 😀 😀

Komentáre už nie sú povolené.