Reklama

Plustelka neplánuje zaradiť detský kanál RiK do svojej ponuky

Terestriálna platforma Plustelka neplánuje zaradiť do svojej ponuky nový slovenský detský kanál RiK, ktorý odštartuje 1. januára 2015. Dôvodom je plná kapacita štvrtého multiplexu prostredníctvom ktorého sú šírené práve programy Plustelky. Do úvahy by pripadala ešte možnosť výmeny súčasného kanála Nickelodeon. „Nahradiť Nickelodeon v Plustelke neuvažujeme,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk marketingový manažér Towercomu Michal Šuran. Ako však ďalej dodal: „Zaujímame sa o každú novú ponuku na trhu, ale kapacita v 4 MUXe je aktuálne naplno využitá.
Pokračovanie nižšie:


Plustelka dopĺňa ponuku 12 televíznych programov, ktoré sú šírené nekódovane cez celoplošné DVB-T vysielače. V ponuke má programy bez mesačných poplatkov ČT1, ČT2, Slovak Sport.TV 1 a TV LUX, ako aj deväť platených (voliteľných) programov Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice. Pre ich príjem je potrebné jedno z prijímacích zariadení Plustelka (CAM modul, DVB-T2 prijímač Zircon T3000, alebo samostatná dekódovacia karta).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Towercom na DVB-T momentálne dlabe. Plustelka je v strate, slovenské rušičky českých a rakúskych multiplexov fungujú, horsa znova na satelit.

  2. Presne tak ako hlavná rušička českých programov

  3. v članku pišete,že mame možnosť pozerania čt1 a čt2 ,neviem prečo potom nemôžem tieto programy pozerať,funguju len ostatne .Poprosim vas o informaciu prečo .Dakujem vopred.

  4. CT je v Plustelke. Musis mat ich zariadenie. Pokial ich teda vobec naladis.

  5. Towercom dlabe na DVB-T uz rok a bude dlabat aj nadalej,lebo ma neschopne vedenie.A ze je Plustelka v strate sa ani necudujem ked sa da naladit len vo velkych mestach kde maju kablovky so 100kanalmi.Plustelka sa da prenasat vsade kde NIE JE SIGNAL. S vianocnym pozdravom BANDA LENIVCOV TOWERCOM.

  6. Towercom predsa prevadzkuje aj ine MUXy, nevidim problem hodit kodovany kanal do ineho MUXu, svk detsky kanal v ponuke by urcite zaujemcov nasiel.

    Ja Plustelku mam a som spokojny s CT1/2 LUX, tie platene zatial nie su dostatocne lakave za 6eur mesacne, ani cez Vianoce som ich nejako nepostradal. Mozno viac specificke kanaly by viac zaujali – Film Europe (klubove filmy) namiesto priemernych na Film+, AXN White pri milovnikov detektivok, nieco co obsahom sa vymyka z ponuky slovenskych TV.

    Neviem ci su nutne vsetky Viasaty – asi su lacnejsie ako balik, Sportove kanaly su specialita – ked niekto chce sport asi si vezme skor kablovku kde ho ma viac (DiGi Sporty, Nova Sport, …) a teraz im konkuruju pre lahkych sportovcov aj SlovakSport, tie su tam podla mna nadbytocne oba Eurosporty.

    Mna osobne by prave stare slovenske rozpravky zaujimali – niekedy vecer im nemame co pustit – CT2 ma len kratky vecernicek lebo maju CT-D, na Nickelodeon chodia poobede uz bludy, malym detom sa da pustit len rano. A omielat DVD a HDD sa nam tiez nechce.

    Marketing zaspal s dogmou – mame plny MUX a koniec. Cakame dokedy to prezije tak ako je.

    majte sa

  7. Pozeram ze moj prispevok tu este nedosiel – ale opravujem, pozrel som si program RiK a za zaradenie asi skutocne nestoji, je to horsie ako Nickelodeon co tam uz je.

Komentáre už nie sú povolené.