Reklama

Do lokálneho DVB-T multiplexu v Leviciach pribudli tri nové programy

Dnes pribudli do regionálneho DVB-T multiplexu v Leviciach, ktorý prevádzkuje spoločnosť AVIS, tri nové programy. Po regionálnej televízii Levická TV a českej hudobnej Šlágr TV môžu diváci naladiť aj druhý program Šlágru – Country no.1, českú kresťanskú TV Noe a slovenskú TV Z.
Pokračovanie nižšie:


Ako aj z ostatných regionálnych multiplexov v iných mestách je aj z levického multiplexu šírená televízia Z bez videa a audia. Diváci tak môžu na tomto programe vidieť len čiernu obrazovku. Viac k tejto téme sme sa na portáli SatelitnáTV.sk už venovali v tejto správe.

Lokálny vysielač AVISu v Leviciach je umiestnený podľa platného povolenia na ulici SNP, vysiela na 52. kanáli (722 MHz) vo vertikálnej polarizácii s výkonom 2 kW.

Všetky vysielané programy sú šírené nekódovane (FTA) a v kompresnom formáte MPEG-2.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Avis sa činí. Škoda len, že programy vysielané regionálne, a teraz mám na mysli všetky miestne multiplexy, vysielajú len v SD. Pravda okrem Spartak TV HD.

  2. Avis super… Už len pokriť stredné SR a môže požiadať o povolenia nových mux a spustiť kvalitný platený mux s normal ponukou 🙂

  3. Konečne to ide. Len mi stále nie je jasná tá TV Z. To asi nebude len o spustení všetkých lokálnych dvb-t Avisom. To je o niečom inom a nielen o peniazoch…

Komentáre už nie sú povolené.