Reklama

KHL štartuje už v stredu, prenosy prinesú opäť športové kanály Sport1 a Sport2

Kontinentálna hokejová liga KHL štartuje už túto stredu 3. septembra duelom o Pohár Lokomotivu medzi Metallurgom Magnitogorsk a Dynamo Moskva. Slovenskí a českí diváci budú môcť zhliadnuť prenosy opäť exkluzívne na staniciach Sport1, Sport2 či vo vysokom rozlíšení na Sport2 HD.

Aj Slovensko ma v KHL svojho zástupcu. Je ním už tretiu sezónu HC Slovan Bratislava, ktorý sa po minuloročnej nie veľmi úspešnej sezóne predstaví s výrazne obmeneným kádrom. Z nových posíl môžeme spomenúť aspoň obrancu Tomáša Surového, útočníka Ladislava Nagya, američana Matta Murleyho, Václava Nedorosta či skúseného obrancu, účastníka KHL All Star Game 2014, Kurtisa Fostera. Nováčikmi v zostave bude aj dvojica slovinských hokejistov Rok Tičar a Žiga Jeglič.
Pokračovanie nižšie:

Veríme, že aj tento ročník KHL prinesie skvelý hokej a veľa napínavých zážitkov na televíznych obrazovkách Sport1 a Sport2 HD. Spolu s ostatnými českými a slovenskými fanúšikmi budem fandiť slovenským hokejistom a tímu Slovana a verím, že sa im bude dariť„, vyjadril sa Evžen Chlanda, Country Manager AMC Networks International.

KHL prešla celkom výraznou obmenou. Najväčšou novinkou je vstup helsinského Jokeritu. Do ligy sa tiež vracia Lada Togliatti a nový tím z diania olympiády v Soči – HC Soči. Súťaž naopak opustili Donbass Doneck, Spartak Moskva a minuloročný finalista Lev Praha.

Novinkou je tiež formát súťaže. V porovnaní s uplynulou sezónou síce tímy odohrajú viac zápasov (60), viac z nich však absolvujú proti súperom z rovnakej divízie, čo znamená menej cestovania.

Zápasy slovenského klubu HC Slovan Bratislava budú môcť diváci sledovať opäť prevažne na stanici Sport2 či Sport2 HD. Prvý zápas Slovana proti klubu Medveščak Zagreb je naplánovaný už vo štvrtok 4. septembra so začiatkom o 18:30. SportTV samozrejme prinesie priamy presnos vo vysokom rozlíšení na kanáli Sport2 HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. chcel bysom pozerat khl hokej ale digi nema sport.2 preco to nezaradia do ponuky tv digi s pozdravom pilo drahomir

Komentáre už nie sú povolené.