Reklama

CS film ponúkne divákom štyri novinky

Filmový kanál CS film, ktorý sa zameriava na slovenské a české filmy si pripravil pre svojich divákov štyri novinky – To najlepšie z KINOSVĚT TV, Večer náročného diváka, Premiéry z archívu a Film o šiestej. Navyše bude pokračovať aj v uvádzaní divácky úspešného Dňa s … (popredným českým hercom alebo herečkou). Na jeseň pôjde napríklad o Deň s Jozefom Hlinomazom a neskôr s Jindřichom Plachtou. Súčasťou Dňa bude vždy malé filmové prekvapenie.

Chceme, aby si v našom programe našiel divák ešte lepšie svoje pevné body,“ komentuje príčinu zmien Jan Jurka, programový riaditeľ CS film TV.
Pokračovanie nižšie:

To najlepšie z KINOSVĚT TV ponúkne CS film každý utorok od 18:00. Už názov napovedá, že pôjde o zaujímavé dokumenty z vysielania celoplošného kanálu KINOSVĚT TV. Narozdiel od vysielania KINOSVĚT TV sa bude však jednať iba o diela od slovenských a českých tvorcov. Tieto dokumenty budú uvádzané na CS filme v predpremiére.

Utorok od 20:00 bude Večer náročného diváka. Stanica bude prinášať vo vysielaní výber zo zlatého fondu československej kinematografie.

V stredu vždy od 20:00 ponúkne premiéry z filmových archívov. Na jeseň sa môžu diváci tešiť napr. na filmy „Venoušek a Stázička“, „Tak blízko nebe“, ale aj na „Tři kamarády“. Filmy sú vyberané predovšetkým na základe diváckeho záujmu.

Poslednou novinkou vo vysielaní CS filmu bude pásmo Film o šiestej, ktoré sa zameria na filmy nielen pre pamätníkov, a to vždy v nedeľu podvečer o 18:00. V najbližšej dobe sa môžu diváci tešiť na filmy „Dovolená s Andělem“, „Anděl na horách“, „Klapzubova jedenáctka“, „Kristián“, „Funebrák“ či „Vy neznáte Alberta“.

Mohlo by vás ešte zaujímať