Reklama

Skylink prestane koncom augusta dodávať karty M7 Výmena do obchodnej siete

Satelitná platforma Skylink prestane koncom augusta 2014 dodávať dekódovacie karty Skylink M7 Výmena (ICE), ktoré slúžia na výmenu starších dekódovacích kariet Skylink Cryptoworks (CW) či CS Link, do obchodnej siete. V praxi to znamená, že veľkoobchodní distribútori ako aj vybraní predajcovia už nebudú môcť tieto karty od septembra viac nakupovať. Do predaja sa tak v týchto dňoch dostávajú posledné kusy kariet.

Presný dátum konca registrácie kariet M7 Výmena zatiaľ ešte platforma nestanovila. „Ich registráciu ešte po nejakú dobu zachováme,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group.
Pokračovanie nižšie:

Výmenu svojej staršej dekódovacej karty Skylink či CS Link na vlastné náklady (13,9 €) musí ešte vykonať niekoľko tisíc zákazníkov. „Ešte pár tisíc kariet CW nie je vymenených a tiež sa postupne menia karty CS Link Irdeto,“ dodáva Glisník.

Pripomeňme, že so staršími kartami Skylink Cryptoworks je možné prijímať už len verejnoprávne programy RTVS a ČT. S kartami CS Link Irdeto ešte fungujú okrem verejnoprávnych kanálov aj vybrané stanice od komerčných vysielateľov z balíčka Digital. Platené balíčky však nie je možné aktivovať ani na jednej z týchto typov kariet. Presné termíny odpájania systému Irdeto (CAID: 0666), ktorý využívajú dekódovacie karty CS Link ešte M7 Group nemá stanovený, podobne ako v prípade odpojenia verejnoprávnych kanálov od systému Cryptoworks (CAIDy: 0D70, 0D03, 0D0F).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Najlepšie by spravyli keby prestali dodávat všetky karty od Skylinku.

  2. heh možno po čase začnú aj uberať a viac ,ale určite to nebude na cene . žeby na programoch a kvalite …

Komentáre už nie sú povolené.