Reklama

FOX bude vysielať v maďarskom DVB-T dočasne nekódovane

Spoločnosti FOX International Channels Hungary a Antenna Hungária sa dohodli, že sprístupnia televízny kanál FOX dočasne nekódovane (FTA) všetkým divákom, ktorí prijímajú signál prostredníctvom DVB-T v Maďarsku. Nekódované vysielanie by malo byť dostupné v období od 18. do 31. augusta tohto roku. Potom bude kanál opäť zakódovaný systémom Conax (CAID: 0B00) a sprístupnený iba zákazníkom terestriálnej platformy MinDig TV Extra.
Pokračovanie nižšie:

Televízny kanál FOX v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4) je dostupný v Maďarsku v novom terestriálnom multiplexe s názvom D, ktorý bol spustený začiatkom júna 2014. FOX je zatiaľ jediným kanálom, ktorý je šírený v tomto multiplexe.

Od spustenia vysielania je k dispozícii na stanici FOX aj elektronický programový sprievodca (EPG) a pripojené sú dve audio stopy (maďarská a anglická) vo formáte AAC-HE.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ponuka mindigtv zacina byt po pridani Foxu a DIGI Sportov pre mna zaujimava. Rozmyslam o karte, viem ze su k dostaniu aj v SR len neviem ako si na nej predplacat programy. Da sa platit aj kreditkou ako napr. u Plustelke?

  2. erik : u nas čo kupis tu kartu tak tam mas už asi aktivne všetko okrem HBO takže zato zaplatis tych 80 euro a + CI Modul alebo Settopbox s conax čitačkou kariet. Tie karty sú registrované na madarských občanov ak dobre viem takže po uplynutí doby si to asi vieš z novu aktivovať cez bankový prevod alebo treba kupiť rovno novú kartu. Tie karty sa daju kupiť aj na mesiac na vyskušanie za 6 či 12 euro

Komentáre už nie sú povolené.