Reklama

BATE Borisov – Slovan Bratislava exkluzívne na DIGI Sport 3

Futbalistov Slovana Bratislava čáka už tento utorok 26. augusta druhý zápas play-off Ligy majstrov s bieloruským BATE Borisov. V provom stretnutí na bratislavských Pasienkoch futbalisti Slovana Bratislava s bieloruským majstrom odohrali remízu 1:1. Ako sa im bude dariť na pôvode v Borisove a či postúpia do Ligy majstrov sa dozvieme už v utorok večer.
Pokračovanie nižšie:

Priamy prenos z tohto stretnutia prinesie zo slovenských televízií exkluzívne DIGI Sport na svojom treťom programe so začiatkom o 20:40. Ešte pre zápasom bude k dispozícii aj Štúdio Ligy majstrov, ktoré začne už o 20:00.

DIGI Sport 3 môžu prijímať iba zákazníci platforiem DIGI TV, Magio Sat či Magio TV. Navyše okrem verzie v štandardnom rozlíšení (SD) je k dispozícii pre všetkých športových fanúšikov aj verzia vo vysokom rozlíšení (HD). HD verzia je dostupná zákazníkom v prípade novej DIGI TV v balíčku Extra Šport HD a v prípade Magio Sat v HD balíčku.

Zákazníkom ostatných platforiem dávame do pozornosti českú televíziu Prima Cool, ktorá odvysiela z tohto stretnutia tiež priamy prenos.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.