Reklama

AVIS už prevádzkuje 13 lokálnych DVB-T vysielačov, pozrite sa kde a aké programy šíria

Počet lokálnych DVB-T vysielačov od spoločnosti AVIS sa minulý týždeň rozrástol už o trinásty vysielač. Ďalšie nové vysielače sú vo výstavbe. Môžeme preto povedať, že AVIS sa tak stáva jedným z najväčších poskytovateľov lokálnych DVB-T multiplexov na Slovensku.
Pokračovanie nižšie:


Aby ste mali prehľad o tom v akých mestách a ich blízkom okolí je možné tieto lokálne DVB-T vysielače naladiť, pripravili sme pre Vás ich kompletný zoznam aj spolu s televíznymi programami, ktoré dané vysielače šíria.

Kompletný zoznam DVB-T vysielačov spoločnosti AVIS:

Podbrezová (24. kanál) – Šlágr TV, TV NOE, TV, TV Hronka
Brezno (29. kanál) – Šlágr TV, TV NOE, TV, TV Hronka
Košice (41. kanál) – TV Zemplín
Bratislava (32. kanál) – Šlágr TV, TV NOE, TV Z a Country no. 1
Levice (52. kanál) – Levická TV a Šlágr TV
Zvolen (42. kanál) – Šlágr TV, TV Noe a TV Hronka
Galanta (29.kanál) – Šlágr TV, TV Noe, TV Z, Country no.1 a RTV Krea
Trnava (49. kanál) – Šlágr TV, TV Z, TV Noe, RTV Krea, Country no.1 a TV Karpaty
Nitra (54. kanál) – Šlágr TV, TV Noe, Nitrička, CE TV, TV Z a Country no. 1
Banská Bystrica (56. kanál) – Šlágr TV, TV Noe a TV Hronka
Žilina (56. kanál) – TV Severka, Šlágr TV, TV Noe, TV Fenix a Country no. 1
Michalovce (48. kanál) – Šlágr TV, TV Noe a TV Zemplín
Nové Zámky (40. kanál) – Šlágr TV, TV Noe, Nitrička, TV Z a Country no. 1

Všetky programy vysielajú v kompresnom formáte MPEG-2.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Avisu ja osobne fandím…, som zvedavý, že kedy spustí aj 52.k v Nitre, tak ako to má v pláne…
    Viz. odkaz: power.szm.com/TV_regiony.htm

  2. AVIS je zahlcovač éteru 🙂 Napr. plánovaný 54k Martin a tým likvidácia Lysej Hory. Naozaj lepšie sú tie lokálne hovadiny ako ČTčka.

  3. Ja viem, že na 52.k nemá Avis (zatiaľ) pre NR povolenie, ale je to plán pre možné vysielanie na tomto kanáli! Tak ako sú pre NR určené ďalšie možné frekvencie – kanály (tiež ešte neschválené) z najväčšou pravdepodobnosťou obsadí asi Towercom!

  4. Tiez si myslim ze Towercom pojde dalej cestou spustania miestnych muxov. Rovnako ako AVIS.

  5. To my zainteresovaní vieme, že Avis nemá „zatiaľ“ povolenie na tomto 52 k. vysielať, ale je to plán!

  6. Prosím o informáciu, či sa podarí potiahnuť ten stream pre TV Noe a TV Z do Levíc, K52. Ďakujem

  7. Dobrý deň.Boli by sme radí.Keby Avis dala ten nie-jaky vysielač aj do Topolčan
    alebo do Partizánskeho.

  8. Pokiaľ viem, na tento rok má Towercom v pláne spustiť z Kamzíka skúšobné DVB-T2 vysielanie a ešte asi jeden (zrejme) platený MUX vysielaný z niektorých hlavných vysielačov!
    Čo sa týka Levíc, viem že na rozšírení počtu programov Avis pracuje

  9. Verím , že o týždeň – dva pribudnú Prešov , Poprad atď.

    Towercom mal obrovské ceny , tak toho AVIS využil a išiel v spolupráci s regionálkami postupne . Možno ráz z neho bude veľký a cenovo dostupný operátor , alebo ho taktiež kúpia Australčania.

  10. Čaute pokúsim sa na všetko odpovedať a ďakujeme fanúšikom.. 🙂
    K 52 v Nitre neni Avisu, to len „niekto“ chcel vysielať svoj mux do anténneho systému Avisu, lenže tyčové antény sú ladené výrobcom na jeden daný kanál a potom možno si aj niekto vyrátal aké velké náklady sú to mať vysielač tak z toho pravdepodobne zišlo a preto ste sa dočítali že adresa vysielača je tá istá.. K 54 Martin: ak máte povolenie tak môžte vysielať a mrzí ma že sa tým zaruší signál z čiech, tak ale sme na Sk a nie v CZ.. niektorí ludia to riešia schovávaním antén za niečo aby neprešiel taký signál, ale to nefunguje vždy.. Martin je v podstate hotový a rieši sa len stream.. Čo sa týka Levíc, tak stále sa rieši stream, kým nám to dodávatel nedá tak ako potrebujeme tak nemôžme riešiť ani to kto nám to na danom mieste odovzdá a to platí vlastne všade v každom meste.. Topolčany a Partizánske? Zatial sa neplánuje. Všetko je o peniazoch, čiže museli by tam byť televízie, ktoré by boli ochotné za to platiť. Prešov a Poprad: oba vysielače sú hotové a čaká sa tiež na stream. Velký operátor Avis? Nie bohužial, priorita Avisu sú rádioreléové spoje a až potom DVB-T, pretože DVB-T sa neoplatí tak ako si všetci myslia, niektoré telky platia poctivo, niektoré raz za čas po doprosovaní a niektoré prestanú platiť z neznámych dôvodov a preto aj od dnes na jednej telke dočasne nejde obraz.. Ale som sa rozkecal a popísal aj to čo som nemal.. :)) Takže vďaka všetkým ktorí fandia Avisu a celkovo DVB-T, verte nejde všetko tak jednoducho ako sa zdá tak poprosím o trpezlivosť.. 🙂

  11. Takze v NR bude mat AVIS dva lokalne Muxy? No parada.

  12. nie nebude mať, ako som písal K 52 nemá Avis.. aj keď sa rozmýšlalo či tam netestovať DVB-T 2 ale zatial nebude nič..

  13. V septembri2014 AVIS avizoval v BB nový program TV 9,COUNTRY No.1 , TV Z a iné.Kedy bude ostré vysielanie???

  14. Srdečne pozývame spoločnosť Avis do okr.Prievidza.Máme tu „regionálnu“tv RTV Prievidza,ktorá povinne ukončila analógové vysielanie-ale skončila len v káblovke.Spoločnosť Multichannel má povolenie na 41.kanál do konca 2014-takže z toho už asi nič nebude…

  15. PRE: lakomcik
    TV 9 nebude vysielať z Avisu ale z vysielačiek Multichanel

  16. pre všetky pridávania kanálov platí že kým nebude stream tak sa nebude pridávať, teda aspoň zatial.. TV 9 Avis nebude vysielať, s TV Z je ešte otázne ako všetko dopadne, Trenčín sa plánuje pravdepodobne na stožiari v Drietome.. Prievidza sa zatial neplánuje ale podám to ďalej nech sa o tom uvažuje.. :))

  17. Skoda K32 v BA, na vychod minimalny vykon, podla tabuliek 10W ERP a do toho MUX D zo Sopronu. Nespracovatelne aj pri priamom vyhlade na komin pri spalovni cca 8km vzduchom.

  18. Aj ja fandim Avisu ale bolo by dobre keby prisiel aj do Prievidze. TVP Prievidza sa nemoze vschopit k dvb-t a multichannel ma povolenie docasne a tiez nic.Skratka to tu chyba ako slol miestny mux.

  19. ako to vypadá s Martinom 54k? Kedy by mohol byť spustený a akým výkonom pôjde? Ktoré stanice sa v muxe objavia, aj regionálne zo Žiliny? Na inej stránke som videl, že uvádzali pre Martin spustenie na 56k, zrejme došlo k omylu, či ozaj plánujete spustil na 56k?.

  20. Martin bude K54, vysielač je vybudovaný a spustený bude keď bude stream tak ako všade.. Stanice by mali byť ako všade základné + 1 alebo 2 regionálne.

  21. K32 BA je veľká škoda, že skoro v celej západnej časti mesta prakticky nepozerateľné….zle zvolená lokalita, výkon a aj vlastne aj kanál… teda ak nedorobia ešte jeden dokrývač s tiež mizerným výkonom aj tejto časti mesta….

  22. K24 Podbrezová sa dá chytiť v tesnej blízkosti Sásovej (BB) na kopci.

Komentáre už nie sú povolené.