Reklama

MS 2014 vo futbale v Ultra HD cez satelity SES

Spoločnosť Eurovision vysiela Svetový pohár FIFA 2014 vo futbale v Ultra HD rozlíšení cez satelity SES. Spoločnosť Eurovision, distribútor Európskej vysielacej únie (EBU), zabezpečuje vysielanie prémiového športového obsahu z prestížnych svetových podujatí, akými sú aj futbalové MS 2014 v Brazílii. Skvelé futbalové zážitky v ultra vysokom rozlíšení tak prináša divákom z Európy, Severnej Ameriky, Latinskej Ameriky a Ázie.

Spoločnosť Eurovision distribuuje živé prenosy zo zápasov v Ultra HD kvalite cez svoju globálnu sieť s využitím SES satelitu NSS-806 ako aj teleportu SES v Manassas. Ďalšie SES satelity NSS-7 a SES-6 umožňujú spoločnosti Eurovision pokryť zápasy z 12 futbalových štadiónov v Brazílii a zabezpečiť ich prenos do Medzinárodného vysielacieho centra v Rio de Janeiro.
Pokračovanie nižšie:

Spoločnosť Eurovision a Európska vysielacia únia sa pripravili na jednu z najnáročnejších požiadaviek vo vysielaní v histórii Svetového pohára, vrátane vysielania v Ultra HD. Živé prenosy v Ultra HD kvalite z niektorých zápasov umožňujú divákom nahliadnuť do budúcnosti televízneho vysielania,“ povedal Paolo Pusterla, riaditeľ nákupu v spoločnosti Eurovision.

Spotrebitelia, resp. diváci dnes očakávajú vyššiu a lepšiu kvalitu pri sledovaní televízie. Sme hrdí na to, že pokračujeme v spolupráci s Eurovision, aby sme naplnili neustále sa meniace požiadavky vysielateľov bez akýchkoľvek problémov. Poskytujeme hybridné riešenia na zabezpečenie pokrytia tejto veľkolepej športovej udalosti pre viac ako 3 miliardy ľudí na celom svete,“ hovorí Samantha McCloskey, viceprezidentka pre globálne služby príležitostného využitia spoločnosti SES.

Viac informácií o pokrytí Svetového pohára FIFA 2014 ako aj o službe príležitostného využitia satelitov SES nájdete na http://www.ses.com/fifa-world-cup a www.ses.com/occasional-use.

Mohlo by vás ešte zaujímať