Reklama

AVIS spustil svoj lokálny DVB-T vysielač v Nových Zámkoch, poznáme programovú ponuku

Prevádzkovateľ lokálnych multiplexov, spoločnosť AVIS, spustil po Michalovciach ďalší nový DVB-T vysielač pomerne v krátkej dobe. Tentokrát si môžu obohatiť svoju ponuku televíznych programov prijímateľných cez anténu už aj obyvatelia Nových Zámkov a blízkeho okolia. Lokálny multiplex vysiela na 40. kanáli a šíri aktuálne tri televízne programy Šlágr TV, TV NOE a slovenskú TV Z.
Pokračovanie nižšie:

Vysielač má byť podľa platného povolenia umiestnený na ulici Slovenská 11/A (Fakultná nemocnica). Jeho výkon môže dosahovať maximálne 2 kW. Podľa našich informácií aktuálne ale takýto výkon vysielač ešte nedosahuje.

Spoločnosť AVIS aktuálne už prevádzkuje lokálne vysielače v mestách Bratislava (32. kanál), Levice (52. kanál), Zvolen (42. kanál), Galanta (29.kanál), Trnava (49. kanál), Nitra (54. kanál), Banská Bystrica (52. kanál), Žilina (56. kanál), Michalovce (48. kanál), Nové Zámky (40. kanál). V príprave sú aj Košice (41. kanál) a Prešov (41. kanál).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. AVIS je jednoznacne sklamanie, teda urcite v BA, kde vysiela iba to iste co iny lokalny mux (slager a noe) od T Video agency…ziadny lokalny kanal (TV BA ani TVR) ani iny priemerny program kvoli ktoremu by sa oplatilo otacat antenu (kvoli slabemu vykonu)…

  2. Každý špás dačo stojí , prečo nechcú telky v Blave za šírenie platiť ????

  3. Treba si uvedomiť že toto sú len lokálne vysielače, takže ten dosah je taký aký je ale nie je to až také zlé, treba mať aj poriadnu anténu a dobre nasmerovanú.. Za ďalšie kto platí ten jede a televízie nemajú až toľko peňazí tak netreba očakávať neviem aké programy.. a ak aj nejaké peniaze sú, tak nie je to najjednoduchšie dostať ten signál zo štúdia tv ku vysielaču a aj to niekto musí zaplatiť.. takže všetkých nepriaznivcov poprosím aby sa trochu zamysleli nad týmto všetkým kým niečo napíšu.. :))

  4. heh, ak akoze podla skrateka (z AVISU?) som ja ten nepriaznivec…ak si fakt z avisu, tak to ber ako feedback od zakaznikov na zlepsenie a nie dovod vyhovarat sa, ze niet co sirit alebo ze niekto neplati…
    ak tym „neviem akym programom“…presne od lokalneho muxu by som ocakaval lokalne programy napr.TV Ruzinov alebo TV BA…
    PS: co je to za (cudny) zvyk napisat nieco nepriaznive a dat tam smiley face?

  5. hehe tuším som práve našiel sponzora miestnych televízií (dúfam že si sa teraz neurazil).. veď v muxe ešte trochu miesta je tak prečo sa tie telky neozvú avisu že budú platiť za vysielanie? jednoduchá odpoveď: lebo nie sú na to peniaze.. a ak sa nejaká tv ozve tak je tak zašitá medzi domami že sa nedá priviesť stream k vysielaču alebo by to stálo vela peňazí.. v každom meste v muxe je nejaká lokálna tv lenže kvôli jednej tv sa neoplatí vysielač, preto sa doplňajú iné telky, samozrejme v bratislave ich je asi viac.. tiež by som bol rád keby boli len lokálne programy ale proste to nejde.. smajlíka som tam dal preto, lebo to berem v pohode a aby sa nikto neurazil, rád si prečítam názory iných..

  6. @skratek…bud necitas, co pisem, alebo citas az moc – medzi riadkami aj to, co tam nie je. totiz neviem ako si dosiel na to, ze som sponzor lokalnych tv…? ja som len divak, ktory prijma tv primarne cez dvb-t…
    uz len jedno zamyslenie…to akoze obchodna politika avisu je, ze…vsak dam na komin vysielac a budem cakat, ze „sa nejaka tv ozve“? to znie ako obchodny model, ktory nie je udrzatelny a uz vobec nie ziskovy.

Komentáre už nie sú povolené.