Reklama

Televízia Z vysiela skúšobne už aj v lokálnych multiplexoch v mestách Galanta, Trnava a Nitra

Prevádzkovateľ lokálnych DVB-T multiplexov, spoločnosť AVIS, dnes zaradila do ponuky svojich multiplexov v mestách Galanta (29.kanál), Trnava (49. kanál) a Nitra (54. kanál) skúšobné vysielanie Televízie Z. Po Bratislave (32. kanál) ju tak môžu naladiť aj diváci v týchto troch mestách a ich blízkom okolí. Podľa predchádzajúceho vyjadrenia televízie pre náš portál SatelitnáTV.sk by malo byť vysielanie dostupné aj v ďalších lokálnych multiplexoch, ktoré prevádzkuje spoločnosť AVIS. Sú to vysielače v mestách Levice (52. kanál), Zvolen (42. kanál), Banská Bystrica (52. kanál) a Žilina (56. kanál).
Pokračovanie nižšie:


Televízia Z chce svojim divákom ponúknuť hlavne spravodajské a publicistické programy. Odštartovať plánovala začiatkom apríla, vzhľadom k tomu, že nezískala ešte licenciu na digitálne vysielanie musí svoj štart o niekoľko dní posunúť. Rada pre vysielanie a retransmisiu by sa mohla so žiadosťou o udelenie licencie zaoberať na svojom najbližšom rokovaní, ktoré je naplánované na 8. apríla 2014.

Po spustení vysielania by sa Televízia Z mala objaviť aj v sieti spoločnosti Antik Telecom a Slovak Telekom. S ďalšími operátormi aktuálne ešte prebehajú rokovania.

TV_Z 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. veď ešte nemajú licenciu tak ako môžu vysielať, nemôžu ani skúšobne

  2. ked naladim na tv panasonic nitru 54kanal talevizor mi vyradi stanice na 33kanale mtt a spartak tv hd necha mi len sd verziu spartaka ked 54k cely vymazem tak vtedy to ide bud ide to alebo to neviem avis je na vine alebo trnavsky swan ale robi to len na panasonicu

Komentáre už nie sú povolené.