Reklama

Platforma freeSAT spustila na sociálnej sieti Pamäťovú hru. Tí najlepší môžu získať ročné predplatné

Spoločnosť UPC DTH, ktorá pod značkou freeSAT poskytuje služby satelitnej televízie na Slovensku a v Českej republike, oznámila dnes spustenie novej súťaže na sociálnej sieti Facebook. V súťaži s názvom Pamäťová hra si môžu zákazníci zahrať pexeso s logami televíznych kanálov a vyhrať napríklad ročné predplatné TV balíkov freeSAT alebo ďalšie hodnotné ceny.

V hre je predplatné programových balíkov freeSAT plus a freeSAT medium, prehrávač iPod shuffle a upomienkové predmety poskytnuté kanálmi vysielanými v rámci služby freeSAT. Súťaž Pamäťová hra prebieha na facebookovskom profile freeSAT do 2. apríla s cieľom propagovať novo spustené kanály – šesť televíznych a desať hudobných.
Pokračovanie nižšie:

Ide o jednoduchú hru slúžiacu na cvičenie pamäti formou nám všetkým známeho pexesa. Výhercovia budú vybraní podľa pravidiel platných pre príslušnú krajinu. Spustenie súťaže dáva ľuďom možnosť zistiť niečo o nami poskytovaných satelitných službách a najmä šancu vychutnať si kvalitný obsah našich kanálov zadarmo,“ uviedol Benjamin Vasseur, manažér on-line predaja spoločnosti UPC DTH.

Ak sa chcete súťaže zúčastniť alebo zistiť viac o jej pravidlách, navštívte nasledujúce stránky na Facebooku:
Slovensko – https://www.facebook.com/freeSATtvSK/app_585482444881030,
Česká republika – https://www.facebook.com/freeSATtvCZ/app_1405065909755072.

(UPC DTH)

Mohlo by vás ešte zaujímať