Reklama

V maďarskej DVB-T platforme MinDig TV Extra už vysiela D1, testuje m3

V maďarskej digitálnej terestriálnej platforme MinDig TV Extra už vysiela kanál D1 a testuje nový kanál maďarskej verejnoprávnej televízie m3, ktorý oficiálne spustí svoje vysielanie 20. decembra. Vysielanie kanálu D1 je od začiatku kódované systémom Conax a sprístupnené tak iba predplatiteľom platformy MinDig TV Extra. Stanica je dostupná v multiplexe C. Kanál maďarskej verejnoprávnej televízie bude dostupný tiež v platenej ponuke MinDig TV Extra v rámci terestriálneho multiplexu B.
Pokračovanie nižšie:

TIP: Maďarská MinDig TV Extra pripravuje niekoľko zmien

Na programovej pozícii m3 v multiplexe B je aktuálne informácia o dočasnom nekódovanom vysielaní novej verejnoprávnej televízie, ktoré bude trvať od spustenia vysielania (20. decembra) až do 5. januára 2014.

Nová televízia m3 bude prinášať najmä programy z archívu MTVA, no nebudú chýbať ani staršie filmy, seriály, dokumentárne či detské programy. M3 má vysielať 18 hodín denne a to od šiestej hodiny ráno do polnoci.

D1 je maďarská televízia, ktorá prináša vo svojom vysielaní programy zamerané na kultúru či zábavu, nechýbajú ani staršie maďarské filmy.

m3

Mohlo by vás ešte zaujímať