Reklama

Maďarská MinDig TV Extra pripravuje niekoľko zmien

Maďarská platená digitálna terestriálna (DVB-T) platforma MinDig TV Extra pripravuje pre svojich zákazníkov niekoľko zmien. Už v nedeľu 1. decembra zaradí do svojej ponuky kanál D1, 20. decembra spustí vysielanie maďarský kanál m3, verejnoprávnej MTVA, ktorý by sa mal objaviť tiež v ponuke. Vysielanie m3 by malo byť v rámci promo vysielania dostupné nekódovane a to od spustenia vysielania až do 5. januára 2014. Ďalšou zmenou v ponuke bude vyradenie erotického kanálu Private Spice a od 1. januára tiež dôjde k vyradeniu kanálu Pro4, ktorý nahradí SuperTV2.
Pokračovanie nižšie:

Ponuka MinDig TV Extra obsahuje aktuálne až 23 platených kanálov (National Geographic, AXN, Film+, Cool, FEM3, Sport klub, Disney Channel, HírTV, ATV, Private Spice, Viasat 3, Comedy Central, Universal Channel, Spektrum, History, Sport 1, Sport 2, Minimax, Cartoon Network, PRO4, Prizma TV, Muzsika TV a Dorcel TV) + jeden prémiový (HBO), ktoré sú šírené prostredníctvom DVB-T vysielačov po celej krajine. Netreba však zabudnúť ani na neplatené programy M1 HD, M2 HD, RTL Klub, TV2, Duna HD, Duna World, Euronews, Info-csatorna a rádia: Kosút, Petofi, Dankó a Bartók.

Pre príjem programov platformy MinDig TV Extra je potrebná dekódovacia karta spolu s terestriálnym prijímačom či CI modulom Conax.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Kedy odstavia analógové vysielanie, prijímané je napr. v Mosonmadarovári aj teraz keď to píšem 21:01 hod.

Komentáre už nie sú povolené.