Reklama

V Banskej Bystrici dôjde k preladeniu lokálneho multiplexu

V Banskej Bystrici dôjde 30. novembra k preladeniu lokálneho multiplexu, ktorý prevádzkuje spoločnosť REAL TRADING. Konkrétne sa jedná o lokálny multiplex, ktorý vysiela aktuálne na 27. kanáli a šíri televízne programy TV ESO, Dajto, TV Šláger a TV LUX. Konkrétne dôjde k preladeniu z 27. na 23. kanál. O zmene už niekoľko dní informuje lokálna televízia TV ESO.

Spoločnosť REAL TRADING (doterajšie povolenie pre K27) požiadala o povolenie pre K23. TÚ SR povolenie vydal,“ povedal pre portál SatelitnáTV.sk Ing. Roman Vavro, tlačový hovorca TÚ SR.
Pokračovanie nižšie:

Súčasťou žiadosti o zmene doterajšej frekvencie bola aj zmena výkonu vysielača. Vysielač Banská Bystrica – Sásová bude využívať 23. kanál s maximálnym výkonom ERP v nulovej rovine 30 W. Systém zdrojového kódovania bude MPEG-2. Vysielač bude vo výške 466 m.n.m. a výška stredu anténneho systému 40 m. Povolená je vertikálna polarizácia. Povolenie je platné do 31.10.2020.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Výkon sa zvýši o 20 W v porovnaní s doterajším, uvidíme čo to spraví s pokrytím. :-))) Veľké zázraky sa ale čakať nedajú.

    Áno, TV ESO o tom informuje už od 15. novembra..prikladám screen z dnešného rána: i.imgur.com/tLRVh76.png

Komentáre už nie sú povolené.