Reklama

Plustelka: Aktivovať platené programy bude možné aj u predajcov

Spoločnosť Towerhome, dcérska spoločnosť Towercomu, ktorá prevádzkuje digitálnu terestriálnu platformu Plustelka, pripravuje už v najbližších týždňoch rozšíriť možnosť aktivovania plateného programového balíčku aj priamo u vybraných predajcov. Zákazník tak bude môcť navštíviť svojho najbližšieho predajcu a zaplatiť za platené služby priamo predajcovi v hotovosti. Predajca mu následne aktivuje platený balíček a programy bude môcť sledovať takmer okamžite. Podľa našich informácií už aktuálne Plustelka uzatvára s vybranými predajcami zmluvy o poskytovaní novej služby.
Pokračovanie nižšie:

Terestriálna platforma Plustelka ponúka svojim zákazníkom tri kódované programy bez mesačných poplatkov – ČT1, ČT2, TV Lux a deväť platených programov Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice, ktoré si môžu zákazníci kedykoľvek predplatiť. Navyše s kanálmi Plustelky majú zákazníci prístup aj k nekódovaným programom Jednotka, Jednotka HD, Dvojka, Markíza, TA3, Joj, Plus, Doma, Wau, Dajto, Fooor a Senzi TV. Celkovo tak môžu zákazníci Plustelky sledovať cez anténu až 24 televíznych programov z toho jeden je vo vysokom rozlíšení.

Pre bezproblémový príjem všetkých televíznych programov je nutné aby v mieste príjmu bol signál zo všetkých štyroch celoplošných multiplexov (MUX1, MUX2, MUX3 a MUX4). Všetky kódované programy z ponuky Plustelky sú dostupné v rámci štvrtého multiplexu (MUX4) a pre ich príjem je potrebné si zakúpiť ešte bezkartové prístupové zariadenie a to buď CI+ modul Plustelka, terestriálny DVB-T2 prijímač Zircon T3000HD. V ponuke je aj samostatná dekódovacia kartu Plustelka, ktorú môže zákazník používať v akomkoľvek CI+ module Irdeto.

plustelka_menu
Zákaznícky účet Plustelky

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. vsimnite si to rozhranie
    velmi napadne sa podoba na to od skylinku

  2. Ano, ale ved Skylink ma zakaznicky web este z cias ked bol vlastnikom Skylinku aj Towercom.

  3. V okr.Prievidza Plustelku nenaldíte.Nieje tu signál mux4.Nenaladíte ani mux1.

  4. Vysielač Kráľová Hoľa (Poprad) stále nevysiela Mux2 s programami Markíza, Joj, Joj Plus, Doma a TA3.
    Kým ľudia v jeho dosahu nemajú cez DVB-T k dispozícii základné TV programy, tak sa im na Plustelku môžu…

  5. V okrese PD su aj vynimky ako Horne aDolne Vestenice kde ide Zobor.

Komentáre už nie sú povolené.