Reklama

TV 8 v lokálnych multiplexoch v Bratislave a v Jaslovských Bohuniciach

Interaktívna televízia TV8 založená na audiotextových hrách či veštení je dostupná v digitálnych lokálnych multiplexoch namiesto kresťanskej televízie LUX. Pripomeňme, že TV LUX skončila v lokálnych DVB-T multiplexoch koncom júna 2013 z dôvodu nepredĺženia zmluvy ohľadom šírenia signálu. Podľa našich informácií tak teraz TV 8 môžu naladiť diváci v Bratislave (55. kanál), v Jaslovských Bohuniciach (59. kanál) a v blízkom okolí týchto miest spolu s ďalšími televíziami, ktoré sú šírené v rámci multiplexu.
Pokračovanie nižšie:

V Bratislave a Jaslovských Bohuniciach tak aktuálne môžu prijímať prostredníctvom lokálnych DVB-T multiplexov štyri televízne programy TV NOE, Šláger TV, ZSTV (Západoslovenská televízia) a po novom už aj TV 8. Všetky programy vysielajú nekódovane a v kompresnom formáte MPEG-2.

TV 8 bola doteraz dostupná na satelite Astra 3B (23,5°E), Thor 6 (0,8°W), ako aj u vybraných káblových a IPTV operátorov.

TV8-1172013-2329 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No super parada chlapci…tak na tento odpad je DVB T…len tak dalej a rýchlo odtálto preč !!! je my z vas na zblití…

  2. TV Šláger sa píše s dlhým á, vy uvádzate vždy krátke…

  3. No super zas východ nemá nič do kedy budeme čakať na spustenie 1mul a 4multiplex nepochopíte že mi mame 2 a 3 multiplexy .

  4. Odpad to je hnus čo robia celím slovenskom Východ nemá nič len ten 1 mul A 2MULTIPLEX.

  5. Ktorí maniak to vymyslel DVB-T a pokrytie signálu .

  6. V BB na K27 beží stále TV LUX..btw..je tam ešte aj ESO, Šlágr TV a Dajto. Šlágr TV ide dosť nahlas oproti zvyšným programom v MUX-e.

  7. všetky lokalne multiplexi su rušičky českych programov v okoli Trnavy sa už neda nič chitit okrem 40k. 59k 49k 29k 33k to su nepotrebne kanali a teras sa chvala s šlagrom ktory by sa dal bez problemov chitit takže je to perfektne cele slovensko zarušene už by stim mal niekto niečo robit!!!!!!!

  8. Dnes na kanali 59 jaslovske bohunice nejde zstv,preco?A radio Piešťany stale bez zvuku.

Komentáre už nie sú povolené.