Reklama

Plustelka: ČT1, ČT2 a TV LUX nekódovane do 9. mája, predaj zariadení začne v pondelok

Nová digitálna terestriálna platforma Plustelka, ktorá odštartovala oficiálne od 1.5 2013 začne s predajom zariadení na príjem v pondelok 6. mája 2013. „Zákazníci, ktorí si objednali v našom e-shope prijímacie zariadenia, budú vybavovaní od budúceho týzdňa, Zircon T-3000HD bude zasielaný zákazníkom od pondelka 6.mája, moduly SMIT Plustelka od pondelka 13.mája. V uvedených termínoch budú prijímacie zariadenia distribuované aj predajcom anténovej techniky po celom Slovensku,“ informovala Plustelka na svojich webových stránkach.
Pokračovanie nižšie:

Ak zvažujete kúpu zariadenia na príjem Plustelky u svojho lokálneho predajcu počítajte s tým, že si ešte pár dní budete musieť počkať, keďže s distribúciou prijímačov sa začne v pondelok 6. mája 2013 a reálne ich môžu mať podľa našich informácií maloobchodný predajcovia na sklade až v stredu 8. mája 2013.

Pripomeňme, že včera došlo už k zakódovaniu väčšiny kanálov z ponuky Plustelky systémom Irdeto, výnimkou sú len programy ČT1, ČT2 a TV LUX, ktoré budú divákom dostupné nekódovane (FTA) až do 9. mája 2013. Po tomto dátume tak už bude možné prijímať všetky programy z Plustelky už len s dekódovacím CA modulom SMIT Plustelka či DVB-T2 set-top-boxom Zircon T 3000HD.

Orientačná maloobchodná cena modulov SMIT Plustelka by mala byť 35 €. V prípade prijímačov Zircon T 3000HD by sa mala cena pohybovať okolo 60 € s DPH.

Zircon_front3
Zircon T3000 HD

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Skoda ze neponukaju aj transkodovaci modul MPEG4->MPEG2 s I2 do starsich TV 🙁

  2. Akurát je zaseknutá ČT1-ka teraz…http://i.imgur.com/hWkLtnt.jpg

Komentáre už nie sú povolené.