Reklama

Plustelka: ČT1 a ČT2 s plne funkčným teletextom, aktuálne idú všetky programy nekódovane

Terestriálna Platforma Plustelka spustila na kanáloch českej verejnoprávnej televízie ČT1 a ČT2 teletextové vysielanie. Teletext je k dispozícii na oboch televíziách v nekódovanej forme, preto ho môžu používať aj užívatelia, ktorí nebudú mať zariadenie potrebné k dekódovaniu programov Plustelky a to či už samotný CA modul SMIT či prijímač Zircon T 3000HD.
Pokračovanie nižšie:

Programy českej televízie sa tak stali jedinými televíziami vo štvrtom multiplexe, ktoré majú k dispozícii teletextové vysielanie.

Pripomeňme, že všetky televízie sú dostupné v českom či slovenskom dabingu. Okrem toho stanice ako Nickelodeon, Eurosport, Eurosport 2, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature majú k dispozícii aj maďarskú audio stopu.

Počas písania tejto správy došlo aj k dočasnému odkódovaniu všetkých staníc Plustelky. Diváci si tak majú možnosť dočasne vyskúšať príjem všetkých programov vrátane ČT1, ČT2, TV LUX a deväť platených programov ako Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, MusicBox či Spice.

Aktualizované: Krátko pred 15:00 hod. došlo opäť k zakódovaniu signálu. Nekódované vysielanie bolo tak dostupné približne štyri hodiny.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. pozor aby nezacali po madarsky ked su tam aj hun stopy 🙂

  2. Ja mam podporu MPEG4 a vsetky spomenute kanaly v 4. Mux-e su stale zakodovane. Akoze vam idu?

  3. čt1,čt2 a tv lux mi nepojdu na obyčajnom mpeg2 dvd-t set-top-boxe?

  4. Čo máte MPEG-2 prijímače zabudnite na Plustelku. Všetko je a bude v kóde a MPEG-4.

  5. teraz aby človek vyhodil ten MPEG 2 prijímač a kupil si hrahý
    mohli dat v MPEG 2 a čt1,čt2

  6. No neviem, mne ten teletext išiel len keď ČT išli voľne.

    1. PeterHumax – aktuálne testované a TXT nám ide bez problémov.

  7. presne tak ide txt aj ked je signal kodovaný chyba bude u teba peto

  8. Jasne, vďaka. Problém je údajne u programu TotalMedia. Budem musieť si nahodiť aj niečo iné, napr. VLC.

  9. Len nechápem, prečo promo nenechaju na dobu, pokiaľ bude možnosť zohnať moduly na rozkodovanie platenej ponuky…takto je to o ničom.

  10. Niektorí športoví maniaci / hlavne nezamestnaní na východe 🙁 / tých 6 Eur v pohode dajú kvôli Eurosportu 1,2 lebo často tipujú a chcú vidieť ako hrajú !!! Je to pre nich výhodnejšie ako DIGI za 10 Eur lebo okrem toho športu pozerajú len občas film a správy !

  11. Sme v pokriti Plustelky,CT 1,CT2 a Tv Lux ide iba zvuk bez obrazu nakolko je to len HD kvalite,i ked som sa docital,,ze programy nemaju byt v HD,tak ako to

Komentáre už nie sú povolené.