Reklama

Eurosport a Eurosport 2 v DVB-T v rámci platformy Plustelka

Ponuka novo vznikajúcej platformy Plustelka bude obsahovať určite dva športové kanály Eurosport a Eurosport 2. Dnes to potvrdili zástupcovia Eurosportu pre médiá. Slovenskí diváci tak budú môcť prijímať dva kanály Eurosportu jednoducho prostredníctvom terestriálneho vysielania (DVB-T). Signál bude samozrejme zakódovaný systémom IRDETO a sprístupnený tak iba predplatiteľom. Pripomeňme, že platforma Plustelka má odštartovať od 1. mája 2013. Prevádzkovateľom bude Towerhome, a.s., dcérska spoločnosť Towercomu.

Sme potešení, že môžeme ponúknuť kanály Eurosportu divákom novej platformy Plustelka už od začiatku mája, práve v čase, keď si budú môcť vychutnať prestížny Grand slam tenisový turnaj Roland Garros“ uviedol Jean-Thierry Augustín, riaditeľ distribúcie, vývoja a akvizičných práv Eurosportu. „Veríme že táto nová spolupráca podčiarkuje hodnotu Eurosport Group na slovenskom trhu, ktorý prináša svojim divákom živé a exkluzívne udalosti, vrátane troch Grand slamov, všetkých dôležitých cyklistických pretekov, nemeckej futbalovej Bundesligy a bezkonkurenčný rozsah zimných športov.
Pokračovanie nižšie:

Sme radi, že sme mohli rozšíriť existujúcu ponuku DVB-T na Slovensku o atraktívne televízne kanály Eurosport a Eurosport 2, ktoré sú vnímané ako televízie s jedinečným a vyváženým športovým obsahom a so skúsenými komentátormi,“ povedal Zsolt Nagy, riaditeľ stratégie a rozvoja podnikania v spoločnosti Towercom.

Okrem dvoch kanálov Eurosportu bude obsahovať Plustelka aj ďalšie televízne stanice. Pripomeňme, že aktuálne je k dispozícii v rámci štvrtého terestriálneho multiplexu až jedenásť Test kanálov v kompresnom formáte MPEG-4, ktoré sú kódované systémom IRDETO. Bližšie informácie ako napr. o cene predplatného budú zverejnené už v najbližších dňoch.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Keby radšej sprístupnili Eurosport pre Skylink. )-: Nie, že človek je odkázaný len na tú bezplatnú nemeckú verziu Eurosportu, kde nič nerozumie. Jáááááj….no čo už biznis.

  2. Eurosport z 19,2E by som bral ako bonus. Nikde nie je napisane ze to bude naveky free to air. Este by to vsak chcelo zverejnit cenu predplatneho Plustelky.

  3. je to stale slaba ponuka oproti skylinku a ktovie kolko bude predplatne

  4. TOWERCOM neinformuje aj nato doplati.za 11 TV ked daju cenu 5 EUR dakujem nechcem.V rakusku daju 30tv za desat a kolko v HD a nas zase ojebkaju?dakujem uz TOWERCOM aj tak dlho trpime.2 eura viac nedam haha a nepocitam co bude stat dekodovacia karta atd.toto im musi skoncit zle to je iste ako citam na forach nazory inych.

  5. Vyzera to zatial takto: CT1, CT2, Eurosport, Eurosport2, Slovak Sport, Slagr TV, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature, CS film + detsky. Cenovo to bude asi niekde pri 5€/mesacne. Z rakuskom to nemozes porovnavat, tam spustili DVB-T2 a celkovo tri multiplexy. Ak sa vsak pozries aj na tu ponuku, tak zistis, ze je 10 ecok dost. Vacsina programov je dostupna cez satelit zdarma alevo v HD+.

  6. Táto služba je už od začiatku odsúdená na neúspech! už vtedy keď to oznámili…

  7. Mám eurosport a furt tam ide ten snooker a na toto sa vy tešíte?

  8. No bývam v Bojniciach,mám vonkajšiu anténu a ten 4mux nechytám….

Komentáre už nie sú povolené.