Reklama

Nová česká televízia Smíchov odštartuje 23. decembra 2012

Skupina Nova pripravila pre svojich divákov vianočné prekvapenie. Tesne pred Vianocami totiž spustí svoj v poradí už šiesty kanál s názvom Smíchov a to konkrétne 23. decembra o 18:00h. Nový kanál sa má zameriavať na komédiálne filmy a seriály, ako aj sitkomy. Vo vysielaní tiež ponúkne aj animované filmy a seriály pre deti. Nová televízia bude šírená prostredníctvom DVB-T vysielačov a k dispozícii bude aj pre satelitných, káblových ako aj IPTV operátorov.
Pokračovanie nižšie:


Mám obrovskú radosť, že sa nám podarilo SMÍCHOV dokončiť a pripraviť tak, že ho môžeme svojim divákom priniesť ako darček pod vianočný stromček. Naším cieľom a veľkým prianím je, aby diváci SMÍCHOV prijali ako obľúbeného spoločníka pre voľný čas. SMÍCHOV je televízia plná smiechu, chce divákov baviť, rozptýliť ich a rozosmiať. SMÍCHOV je jednoducho všade tam, kde sa ľudia smejú,“ hovorí Jan Andruško, generálny riaditeľ skupiny Nova.

Pripomeňme, že televízia Smíchov už testuje v rámci štvrtého multiplexu v Českej republike. Zaradenie televízie do ponúk našich satelitných platforiem zatiaľ nie je isté.

Vo vysielaní novej televízie Smíchov sa objavia také filmy a seriály ako Krok za krokom, Ženatý so záväzkami, Foter je lotor, Láska a iné pohromy, Policajná akadémia či Rodina Addamsovcov. Pre deti sú zase pripravený Tom a Jerry, Flinstonovci, Medveď Yogi ako aj iné rozprávky.

Logo televízie Smíchov

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Bude televizia zaradena so ponuky cslink .skylink dakujem.

  2. Dobry ja chcem pozerat ten program smiech ale nejde date mi prosim kody lebo zo sin som to hladal a nenasli Dakujem

  3. Dobry den, chcela by som vas poprositna akej frekvencii mam hladat smichov. Dakujem

  4. možem mat tv smichov ked mam skylink ked ano prosim ako si ju naladit dakujem

Komentáre už nie sú povolené.