Reklama

Skylink opäť presúva termín odpájania systému Cryptoworks u platených programov

Spoločnosť M77 Group dnes informovala v tlačovej správe, že opäť posúva termín odpojenia systému Cryptoworks u platených programov. Dôvodom k ďalšiemu presunu sú stále platiaci zákazníci, ktorým bola zaslaná nová dekódovacia karta Skylink Výmena no do dnešného dňa si ju nezaregistrovali a teda používajú aj naďalej starú kartu Cryptoworks.
Pokračovanie nižšie:


Na základe vyhodnotenia situácie sme sa následne rozhodli posunúť harmonogram odpojovania o 2 týždne“, informuje M77 Group v tlačovej správe.

Nové termíny odpojenia systému Cryptoworks u platených programov:
– pondelok (19.11.2012) bude odpojených prvých 10 programov: Filmbox, Filmbox Plus, JimJam, Private Spice, Viasat Explorer, Spice, Viasat History, Viasat Nature, Eurosport a Eurosport 2
– pondelok (26.11.2012) dôjde k odpojeniu u všetkých ostatných programov

Pripomeňme, že odpájanie systému Cryptoworks sa týka len platených programov. U balíka DIGITAL (STV1, Markíza, JOJ, Nova..) zostáva zatiaľ pripojený systém Cryptoworks aj naďalej. Do dnešného dňa nebol ani stanovený presný termín odpojenia.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A kedy odpoja neplatené programy ? Stále mám starú bielu kartu TaT.

    1. O odpojení Cryptoworksu u „neplatených“ programov nie je stále rozhodnuté, môže to byť v roku 2013, ale kľudne aj o rok neskôr. Preto môžete vašu starú kartu používať aj naďalej na príjem programov z balíka DIGITAL. Samozrejme podmienkou je mať zaplatený servisný poplatok.

Komentáre už nie sú povolené.