Reklama

Galileo – nový programový formát na Jednotke od 5. novembra

Rozhlas a televízia Slovenska prinesie od 5. novembra 2012 na obrazovky Jednotky nový programový formát Galileo. Tento úspešný, pôvodne nemecký formát sa vysiela aj v iných európskych krajinách.

Galileo je vzdelávací magazín, ktorý ponúkne divákovi názorné a aktuálne odpovede na otázky zo všetkých oblastí života. Galileo vysvetlí divákovi pútavou a zrozumiteľnou formou prirodzené aj nadprirodzené fenomény a osvetlí pozadie každodenných aj mimoriadnych javov. Moderátorom relácie je Martin Nikodým. RTVS pripravila spustenie tohto nového formátu od 5. novembra. Magazín Galileo ponúkne divákovi každý pondelok až piatok o 17.20 na Jednotke!
Pokračovanie nižšie:


Galileo je nemecký formát, ktorý od roku 1998 úspešne vysiela nemecká televízna stanica ProSieben. Rozhlas a televízia Slovenska zakúpila licenciu tohto formátu od spoločnosti Red Arrow International. Magazín Galileo vyrába RTVS vo vlastných kapacitách. Do konca roka odvysiela na Jednotke 35 častí, dva špeciály pred priamymi prenosmi Ligy majstrov, jeden vianočný a jeden silvestrovský špeciál.

(RTVS)

Mohlo by vás ešte zaujímať