Reklama

Druhý dych – slovenský romantický seriál u vás Doma

Romantické večery s televíziou DOMA od pondelka do štvrtka otvorí pokračovanie veľkolepého príbehu Sultán a hneď po ňom bude nasledovať seriálová novinka Druhý dych.

Televízia DOMA štartuje nový rok vo veľkom. Už dnes 2. januára 2012 o 20.00 h ponúkne pokračovanie veľkolepého príbehu Sultán a o 21.00 h uvedie na obrazovky prvý diel nového slovenského romantického seriálu Druhý dych. Divákom prinesie silný príbeh o neúplných rodinách, ktoré prežili veľkú stratu a musia hľadať spôsob, ako toto chýbajúce miesto vo svojom živote naplniť.
Pokračovanie nižšie:


Scenáristicky sa na ňom podieľali najlepší autori na Slovensku. V hlavných úlohách budú účinkovať nové herecké hviezdy (Jana Lieskovská, Emma Taragelová) a obľúbené herecké osobnosti (Branislav Deák, Milena Minichová, Kristína Svarinská, Kamil Mikulčík, Elena Podzámska, Eva Pavlíková, Anna Javorková, Marián Slovák, Ivan Romančík, Andy Hryc, Pavel Višňovský, Marek Majeský, či Martin Mňahončák).

Seriálová novinka z produkcie spoločnosti MediaPro Entertainment Slovakia má 80 častí a režijne na nej pracovali Albert Vlk, Vladimír Balko a Lukáš Hanulák.

(PR TV Markíza)

Mohlo by vás ešte zaujímať