Reklama

Discovery Networks CEEMEA natáča nový vzrušujúci dokument “Nekompromisní policajti” (ULTIMATE COPS)

Discovery Networks pre strednú a východnu Európu, Blízky východ a severnú Afriku (CEEMEA) v spolupráci so spoločnosťou Atom Productions International pripravuje nový dokument s názvom „Nekompromisní policajti” (Ultimate Cops). Premiéra seriálu je plánovaná na apríl tohto roka. Táto unikátna reality show zavedie divákov medzi skutočných členov elitných policajných jednotiek operujúcich v Moskve, Bukurešti, Budapešti a Varšave. Každá epizóda seriálu sleduje prácu policajných dôstojníkov z rôznych oddelení (lúpeže, vraždy, organizovaný zločin, protidrogové a mravnostné oddelenie, jednotka boja proti terorizmu). Šesť dielov seriálu divákov zoznámi so všetkými možnými druhmi zločinov a s tým, ako prebieha ich vyšetrovanie v realite. Diváci budú môcť sledovať policajné jednotky priamo v akcii.
Pokračovanie nižšie:


Na natáčaní programu sa podiela rovnaký tím (najmä producent Stephen Shearman a kameraman Simon Reay), ktorý stojí za úspechom programu Nutné na prežitie – Ultimate Survival s Bearom Gryllsom, ktorý je jedným z najsledovanejších seriálov z dielne Discovery Channel.
„Dokumentárny seriál Nekompromisní policajti je prvým seriálom tohto typu, ktorá sa natáča v európskom prostredí. Ide o celkom priekopnícky počin. Príbehy drsných mužov a žien, ktorí čelia problémom každodennej policajnej práce a riešia množstvo rôznych trestných činov, sú vzrušujúce, obzvlášť ak ich zasadíte do prostredia veľkomiest v krajinách ako Rusko, Rumunsko a Poľsko,” myslí si Barbara Bilinska, riadeteľka programov Discovery Networks pre strednú Európu.

(Ewing)

Mohlo by vás ešte zaujímať