Reklama

Discovery Channel: Morgan Freeman hľadá svoje druhé ja

Existuje niekde vo vesmíre naše druhé ja? Ako asi vyzerá? Môžeme sa s ním stretnúť?

Paralelný vesmír môže existovať. Odborníci na kozmológiu a kvantovú fyziku prišli s novými poznatkami, ktoré jeho existenciu naznačujú. V tom prípade môže existovať aj paralelná realita, v ktorej každý z nás žije svoj druhý život.
Pokračovanie nižšie:


Po svojom druhom JA pátra aj známy hollywoodsky herec Morgan Freeman. V špeciálom dokumente televíznej stanice Discovery Channel „Zvedavosť: Existuje paralelný vesmír?“ spoločne s týmom expertov hľadá možné verzie nášho sveta a nás samých. „Už od detstva som bol fascinovaný vesmírom a tajomstvami, ktoré skrýva,“ hovorí držiteľ Oscara známy svojim nadšením pre záhady všetkého druhu a dodáva „Názory vedcov a fakty, s ktorými vás dokument Zvedavosť zoznámi, zmenia spôsob, akým sa pozeráte na svet okolo vás“.

Odpovede na otázky týkajúce sa paralelného vesmíru prinesie špeciálny dokument „Zvedavosť: Existuje paralelný vesmír?“ v pondelok 16. Januára o 22.50 hod na televíznej stanici Discovery Channel.

O dokumente Zvedavosť
Ako by vypadal náš svet po príchode mimozemšťanov? Prečo je sex zábava? Bude možné žiť večne? Dokumentárny seriál stanice Discovery Channel Zvedavosť prináša odpovede na zaujímavé otázky, ktoré občas napadnú každého z nás. Zvedavosť ponúka divákom dobrodružstvo pri ceste za poznaním, dáva im možnosť zúčastniť sa expedície za odhalením pravdy. Každá epizóda seriálu je zameraná na jednu zásadnú otázku. Každú epizódu sprevádza známa osobnosť, ktorá spoločne s divákmi pátra po pravde. Pri snahe nájsť uspokojivú odpoveď sa však vynárajú ďalšie otázky, na ktoré je treba odpovedať, a niektoré odpovede skutočne prekvapia.

Seriál Zvedavosť z dielne Discovery Channel sa stal veľkým diváckym hitom okamžite po svojej americkej premiére v auguste tohto roka. Na Slovensku a v Českej republike sa diváci po prvýkrát vydali hľadať odpovede so Samuelom L. Jacskonom 1. Novembra v epizóde Ako zanikne náš svet. V priebehu januára budú môcť diváci odhaliť spoločne s Maggie Gyllenhaal, prečo je sex príjemný, s Michelle Rodriguez zistiť, či sme pripravení na inváziu mimozemšťanov, a profesor Stephen W. Hawking bude hľadať odpoveď na otázku – stvoril Boh vesmír? To všetko každý pondelok o 22:50 na Discovery Channel.

Mohlo by vás ešte zaujímať