Reklama

Legendárne Vianoce na Jednotke

Hudobno-zábavná šou plná sviatočnej atmosféry, veselých spomienok, legendárnych tradícií a príjemných hostí. Tie pravé Vianoce v spoločnosti obľúbených spevákov a ich vianočných hitov! Také budú špeciálne vianočné Legendy popu pod názvom Legendárne Vianoce v piatok o 20:05 na Jednotke STV. Účinkujú: Tublatanka, Peter Nagy, Zuzana Smatanová, Robo Opatovský, Monika Bagárová, No name, Marcel Palonder, Martin Harich, Misha. Glosátori: Elena Vacvalová, Marcel Forgáč a Roman Luknár. Moderátormi programu sú Kristína Farkašová a Milan Zimnýkoval.
Pokračovanie nižšie:


Na nezabudnuteľné legendárne hity sa môžete tešiť aj na Silvestra. Jednotka totiž pripravuje špeciálne silvestrovské vydanie tejto hudobno-zábavnej šou Rozhlasu a televízie Slovenska. Účinkujú: Marián Čekovský, Kuly, Zdenka Predná, Janko Kuric a Vidiek, Cigánski diabli, Thomas Puskailer a ďalší. Glosátori: Marián Čekovský, Evita Urbaníková, Ady Hajdu a Marcel Forgáč.

Jednotka prinesie hudobno-zábavnú šou Legendy popu aj v roku 2012 s legendami ako Karel Gott, Olympic, Vašo Patejdl a Vidiek.

(RTVS)

Mohlo by vás ešte zaujímať