Reklama

Fun rádio spustilo nové internetové rádio pre deti

Fun rádio v stredu pri príležitosti Medzinárodného dňa detí rozšírilo svoju ponuku tematických internetových rádií o novinku FUN RÁDIO PRE DETI. Ponúkať bude súvislý 24 hodinový tok slovenských, českých ale aj zahraničných pesničiek pre tých najmladších poslucháčov.

Cieľom je osloviť mamičky na materskej a rodičov detí v predškolskom a ranom školskom veku. Nové, v poradí 12-te, internetové rádio sa tak stane obľúbeným spoločníkom pre deti a rodičom dá možnosť aktívne tráviť čas so svojimi ratolesťami.
Pokračovanie nižšie:


Iba na jeden klik si budú môcť deti vypočuť Petra Nagya, Darinku Rolincovú, Vaša Patejdla, ako aj pesničky zo Zlatej brány či z nového albumu Zvieratká z Paneláku. Taktiež nové rádio ponúkne pesničky z disneyoviek a zo známych rozprávok ako sú Tri oriešky pre Popolušku, Arabela, Mach a Šebestová. Okrem detských pesničiek zaznejú aj svetoznáme hity jednoduchých rytmov s jednoduchým textom, ktoré si deti radi pospevujú. Medzi také patrí Waka Waka, Horehronie, Boom Boom Pow, Asereje a i.

„Dnešné deti okrem klasických detských pesničiek radi počúvajú aj súčasnú modernú hudbu, ktoré majú pre ne ľahko zapamätateľný text a sú radi, keď ju počujú z rádia a môžu si ju spievať,“ hovorí hudobná dramaturgička Fun rádia Alica Földváryová.

„Preto sme medzi detské pesničky zaradili na spestrenie aj dôsledne vyberanú modernú hudbu. Bude to veľmi príjemný mix hudby tak pre deti, ako aj pre mamičky, ktoré si zaspomínajú na hity z detstva,“ dodáva Földváryová.

Najviac detských pesničiek prináša nové internetové rádio FUN RÁDIO PRE DETI, ktoré je možné nájsť na jednotke medzi rádiovými webmi www.funradio.sk v časti streamy.

Vlastné internetové rádiá začalo Fun rádio postupne spúšťať v máji 2008. So službou aktívne pracuje, ponuku žánrových streamov pravidelne obohacuje o sezónne a tematické (vianočné či letné hity, zimná olympiáda, MS 2011 IIHF). Svoje miesto na špičke návštevnosti medzi všetkými stálymi jedenástimi streamami Fun rádia si našli popri „Live streamu“ „Fun rádio TOP 20“ a „Fun rádio Dance“.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Počúvala som to pred chvíľov 10 minút, ale toto by som určite nepustila svojim deťom. Jedna detská pesníčka? To si robíte srandu?

Komentáre už nie sú povolené.