Reklama

Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature už v ponuke novej DIGI TV

Spoločnosť DIGI Slovakia pridala už do svojej ponuky novej DIGI TV tri dokumentárne stanice Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature. Stanice sú aktuálne len v testovacom režime, oficiálne rozšíria ponuku platformy od 1. novembra 2014, tak ako sme Vás už na našom portáli SatelitnáTV.sk informovali. Všetky tri programy budú súčasťou základného balíčka Štandard, ktorý ponúka operátor za mesačný poplatok 9,6 €.
Pokračovanie nižšie:


Nové kanály nájdu zákazníci v DIGI boxoch na programových pozíciách číslo 46 (Viasat Explore), 47 (Viasat History) a 48 (Viasat Nature). V prípade, žeby sa ešte stanice v programovom rastri nenachádzali, odporúčame vypnúť box na 10 minút s diaľkovým ovládaním do StandBy režimu, alebo urobiť výrobné nastavenia.

Programy Viasat Explore a Viasat History majú okrem českej a anglickej aj maďarskú audio stopu. Viasat Nature je k dispozícii divákom s českou, anglickou a rumunskou audio stopou.

Okrem rozšírenia ponuky novej DIGI TV o tri dokumentárne programy Viasatu sa po niekoľkých mesiacoch vráti kanál Viasat Explore aj do ponuky starej DIGI TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať