Reklama

Magio Go rozšírilo počet staníc s TV archívom

Slovak Telekom rozšíril v tomto týždni počet staníc s TV archívom, ktoré majú k dispozícii klienti internetovej služby Magio Go. Po novom ponúka operátor 7-dňový archív už aj pre športové stanice FightBox HD a Arena Sport 1 HD, ako aj dokumentárnu TV Spark, ktorá nahradila dnes program Up Network.
Pokračovanie nižšie:

Predplatitelia samostatnej služby Magio Go majú archív vysielania v cene služby. Klienti IPTV Magio TV či satelitnej Magio Sat, ktorí majú prístup k službe Magio Go bezplatne, získajú archív k vybraným programom v Magio Go iba v prípade, ak ho majú aktivovaný na svojej hlavnej službe. Pre klientov satelitnej a IPTV služby je stále archív ako doplnková služba za poplatok. Výnimkou je iba Magenta 1 TV Archív.

Po rozšírení archívu môžu využívať predplatitelia Magio Go 7-dňový archív už takmer na všetkých programoch z ponuky. Chýbajú ešte Folklorika TV, TV LUX, Nova International, Prima Plus, Senzi, Freedom, Nickelodeon Ukraine, Deutsche Welle, Nick Toons, CANAL+ Sport 2 až 6 a Strike TV.

K drobným zmenám došlo aj v kanálovej mape. Operátor presunul detské programy Jim Jam a TV Rik HD na nové programové pozície. Slovenská TV Rik HD sa teraz nachádza na pozícii 42 a česká Jim Jam na pozícii 52.

Mohlo by vás ešte zaujímať