Reklama

Satelitné prijímače, multimediálne zariadenia a mnoho ďalšieho so zľavou vždy cez víkend a iba počas adventu

Počas tohtoročného adventu pripravila slovenská spoločnosť AB-COM, ktorá sa zaoberá najmä predajom satelitnej techniky a príslušenstva, pre všetkých maloobchodných klientov Adventné zľavy. Každý víkend počas adventu preto v e-shope spoločnosti nájdu záujemcovia vybrané produkty so špeciálnou zľavou. Pôjde najmä o zariadenia slúžiace na TV príjem ako satelitné prijímače, LNB konvertory, paraboly, multimediálne zariadenia, ale aj bezpečnostné kamery, LED osvetlenie či zariadenia inteligentnej domácnosti (Smart Home).
Pokračovanie nižšie:

Celkovo bude počas najbližších víkendov zľavnených približne 150 produktov. Spomenúť môžeme napr. dekódovaciu kartu Antik Sat, linuxové prijímače AB PULSe 4K, AB PULSe 4K MINI, Dreambox DM-900 UHD, Dreambox ONE Combo UHD, Dreambox DM-920 UHD, zariadenie Homatics Dongle Q so systémom Android a mnoho ďalšieho.

Kompletná ponuka zľavnených produktov je k dispozícii na tejto webovej stránke. Akciové ceny sa však zobrazia vždy iba počas adventných víkendov a to od piatka do nedele (2. až 4. decembra, 9. až 11. decembra a 16. až 18. decembra).

Spoločnosť AB-COM z Topoľčian bola založená v roku 1999. Zameriava sa hlavne na distribúciu satelitnej techniky. V portfóliu však nechýba ani LED osvetlenie, kamerové systémy, zariadenia Smart Home a po novom už aj fotovoltika.

Mohlo by vás ešte zaujímať