Reklama

Canal+ Sport aj pre zákazníkov Telekomu, DIGI Slovakia a T-Mobile ČR

Novú športovú stanicu Canal+ Sport budú mať k dispozícii aj klienti operátorov Slovak Telekom, DIGI Slovakia a T-Mobile Česká republika. Operátori pridajú novinku v HD kvalite do svojich ponúk 5. augusta 2022. Telekom ju zaradí do balíka L, dostupná bude ako v IPTV službe Magio TV, tak aj satelitnej Magio Sat a OTT Magio Go. DIGI TV zaradí Canal+ Sport do balíka Premium a chýbať nebude ani v mobilnej DIGI Go.
Pokračovanie nižšie:

Všetci traja operátori sa dohodli s Canal+ na vysielacích právach anglickej Premier League až na tri roky. To znamená, že na divákov čaká celkovo viac ako 1000 exkluzívnych futbalových prenosov, ktoré budú vysielané za všetky tie roky na Canal+ Sport.

Vďaka spoločnému úsiliu všetkých strán sa nám podarilo úspešne dotiahnuť rokovania do víťazného konca. S radosťou tak môžeme oznámiť, že na slovenských a českých divákov čakajú tri roky atraktívneho futbalu z Premier League. Nebudem klamať, keď poviem, že každý zápas tejto súťaže je pre futbalových fanúšikov naozajstný zážitok. A aj keď iba z pohodlia domova, istotne stojí za to si ho pozrieť. Možno túto sezónu ešte o niečo viac, pretože Premier League v tomto roku oslávila 30. výročie od svojho prvého zápasu v sezóne 1992/1993,“ zhodnotil Marcel Šatanek, senior manažér TV segmentu a terminálov spoločnosti Slovak Telekom. 

Stanica Canal+ Sport bude ponúkať aj viacero streamov pod označením Canal+ Sport. Okrem hlavného kanálu tak bude k dispozícii ďalších šesť občasných staníc s označením Canal+ Sport 2 až Canal+ Sport 7. Tie však už nebudú vo všetkých službách. DIGI Slovakia ich pridá všetky do služby DIGI Go. Ako to bude v prípade Telekomu, aktuálne zisťujeme.

Doplnené o 18:44: Občasné stanice Canal+ Sport 2 až 7 pridá do ponuky aj Telekom. Canal+ Sport 2 bude súčasťou IPTV Magio TV ako aj v satelitnej Magio Sat a zvyšné Canal+ Sport 3 až 7 budú dostupné v Magio Go.

TIP: Prvé kolo Premier League naživo na Canal+ Sport

Canal+ Sport 2 prinesie na obrazovky úplne nový spôsob sledovania futbalových zápasov na aké sme boli doteraz zvyknutí. Ak mali diváci záujem pozerať dva zápasy súčasne, museli neustále prepínať na svojich obrazovkách dva rozličné kanály, aby získali prehľad čo sa deje. Od tohto momentu sa o toto postará špičková športová réžia na strane vysielateľa, ktorá vždy ponúkne tie najlepšie momenty zo všetkých paralelne vysielaných prenosov tak, aby divák dostal ten najlepší prehľad. Prepínanie medzi prenosmi sa bude odvíjať od vývoja športovej akcie na trávniku,“ zhodnotil Marcel Šatanek.

Dostupnosť Canal+ Sport

K dnešnému dňu je jasné, že prenosy z anglickej najvyššie futbalovej Premier League na Slovensku a v Českej republike budú môcť po novom sledovať určite klienti satelitných služieb Skylink, Skylink TV pre Orange, Magio Sat, DIGI TV, T-Mobile Sat ako aj IPTV služby Magio TV, káblovej DIGI TV či internetových Skylink Live TV, Magio Go a DIGI TV. S ďalšími operátormi stále prebiehajú rokovania.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A ešte keby skylink sa dohodol na LM od telekomu bolo by super.

  2. Veru by sa teraz aj patrilo pridať do Skylinku Premier Sporty. Aj by som čakal, že to bude podmienka, že sa podelia s Telekomom o Canal+ Sport.

    1. Problém je v tom, že Premiere Sporty prevádzkuje O2, s ktorým sa Skylink v CZ zatiaľ nedohodol. Skôr sa možno dohodla nejaká sublicencia na zápasy LM alebo iných európskych líg aby ich vysielal C+.

  3. Kde su teraz mudrlanti, co tarali a dristali o pakete Platinum pay-tv DIGI SK…Platim si druhym rokom paket Premium a budem ho platit nadalej. Od Skylinku som usiel pred dvomi rokmi a teraz z pochopitelnych Premier League dovodov nemam dovod sa ku Skylinku vratit 😀

  4. Cryptomena ja som nikdy netvrdil ze to bude od Platinum ale veril som tomu ze to bude aj naďalej v Telekom čo je celkom dobre. Čakal som ze to bude ako samotný balík ale ešte ze to dali do Premium. V základe ostáva Premier Sport 1. Kde bude Liga majstrov aj ďalšie ligy. Ešte by mohli dať Rebel a CS Mystery,CS History do Štandardu. Po prípade vrátiť CBS Reality.

  5. No tak skôr by som čakal na nova sporty 3,4 a inač ked to nezaradia,tak je to velmi divne……Skylink by to mal zvažiť….

  6. krásny a veľmi efektný gól M7 do vlastnej brány, proste gól desaťročia, “ „ďakujeme !!!“ kričia predajcovia svojmu špílmachrovi JG

    1. možno je to pre niekoho vlastný gol ale po ekonomickej stranke je to jedina možnosť zakaznici Skylinku tu PL nezaplatia a to JG dobre vie

    2. v takom prípade nebol dôvod kupovať PL, tí čo chceli v M7 futbal boli dávno preč, takto sa počty zákazníkov nezmenia v ich platformách…

    3. PL kupil ich majitel Skylink by to určite nekupoval ale pre rozbeh Canal+ na CZ/SK trhu je PL idealna.

    4. Ziadny gol do vlastnej brany Zoly…Je to skor chytro prespekulovany marketingovy tah od Canal+. Jednoducho to co investovali do nakupu vysielacich prav na anglicku Premier League, sa im v pohode vrati predajom sublicencii inym sat. providerom…Takymto sposobom ma Skylink nakupenu PL gratis a za reklamu na znacku Canal + mu svojim vysielanim iny sat provideri pekne caluju prachy 😀

    5. čerešničkou na torte je, že Canal+ stratil kvalitné práva na PL v Poľsku a Beneleluxe…

    6. Autista: dobrá úvaha, ale má 2 slabé miesta: 1. Nevieš, či sa predajom sublicencií náklady na PL Canal+ vrátia. 2. Klienti Telekomu (Digi + Magio) teraz nemajú žiadny dôvod prejsť ku Skylinku. Klienti Skylinku, ktorí sú nespokojní kvôli iným veciam, nemusia zostávať kvôli PL. A klienti iných platforiem, ktorí by boli ochotní zmeniť operátora, môžu ísť za PL aj do Telekomu. Podľa mňa si C+ strelil do nohy.

  7. Přesně. Už i proto, že se Skylink má přejmenovat na Canal+.

  8. Mám Magio XL no zatiaľ Canal + , ani po reštarte set-top-boxu, nefiguruje v ponuke

  9. autista -za reklamu na Canal+ im platia iné platformy, taká reklama je úplne mimo, lebo iné platformy vlastnia práva na 4 najprestížnejšie euro ligy a lm… ale ešte sa môže zlepšiť situácia po úspešnom jednaní s vlastníkom Novasport 3 a 4 /O2/

  10. zdravím,
    mohl by mi někdo prosím ověřit, zda-li při přenosu utkání PL (na DigiSK nebo Skylinku) je možné navolit zvukovou stopu v angličtině, ev. bez komentáře ? děkuji Karel O

    1. Nie, originál audio nebude nikde. Licencia im to neumožňuje.

Komentáre už nie sú povolené.