Reklama

DIGI TV: Nova Sport 5 a Nova Sport 6 v ponuke do konca týždňa

Klienti vybraných služieb od DIGI TV sa dočkajú oboch športových staníc Nova Sport 5 a Nova Sport 6. Operátor DIGI Slovakia dnes oznámil, že v piatok 7. júna 2024 pridá spoločne s Telekomom obe stanice do svojej TV ponuky.
Pokračovanie nižšie:

Stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6 budú dostupné v satelitnej službe a v novej DIGI TV cez internet. Klienti káblovej TV budú zatiaľ prístup iba k programu Nova Sport 5.

Pre zákazníkov DIGI internetovej televízie bude Nova Sport 5 dostupný v extra balíku Prémiový šport a Nova Sport 6 bude zaradený do základného balíka TV L. Pre zákazníkov DIGI satelitnej televízie budú oba nové programy dostupné v balíku Platinum. V prípade káblovej televízie od DIGI bude program Nova Sport 5 dostupný v extra balíku Prémiový šport.

Športová ponuka DIGI sa opäť posilní a naši zákazníci môžu sledovať vyzývateľov RedBullu vo Formule 1 či sledovať príbehy bojovníkov v UFC,“ uviedol Michal Mažár, riaditeľ pre marketing a predaj spoločnosti DIGI Slovakia.

Pri príležitosti pridania nových kanálov budú oba programy dostupné do konca augusta aj v nižších základných balíkoch. Zákazníci so satelitnou TV budú mať prístup k obom programom od balíka Premium, zatiaľ čo v prípade internetovej televízie budú dostupné aj pre zákazníkov so základným balíkom L. Káblová televízia ponúkne voľné vysielanie programu Nova Sport 5 zákazníkom so základným balíkom L alebo Premium.

Stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6 odštartovali vysielanie 29. februára 2024. Nova Sport 5 vysiela nielen prenosy z tréningov či kvalifikácií, ale aj všetkých hlavných pretekov motoristických pretekov Formuly 1 a vo vysielaní Nova Sport 6 sa objavujú prenosy z MotoGP. Okrem toho sa vo vysielaní oboch nových programov objavuje WorldSBK (majstrovstvá sveta superbikov) a vybrané futbalové zápasy z prestížnych európskych futbalových líg, ako sú Bundesliga, LaLiga či Serie A. Kompletný program staníc je dostupný v sekcii TV program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Otázne je či budú aj SK verzie lebo tie majú byť iné ako tie CZ.
    Lebo na IntelSate sú práve tie CZ verzie programov.

    1. Budú sa líšiť, lebo Nova Sport 5 bude vysielať EL a EKL a u nás to bude vysielať Joj šport, potom tu boli rozdiely v rugby, česká verzia pekne live prenosy a slovenská verzia vysielala záznamy z futbalových súťaží – a to mi prišlo zo strany Novy doslova chrapúnske. Dokonca tu bol aj o tom článok. Formulu, Moto GP, Liga Majstrov, zápasy La Ligy, Bundesligy, Ligue 1 budú vysielať rovnako.

  2. „Športová ponuka DIGI sa opäť posilní a naši zákazníci môžu sledovať vyzývateľov RedBullu vo Formule 1 či sledovať príbehy bojovníkov v UFC,“ uviedol Michal Mažár, riaditeľ pre marketing a predaj spoločnosti DIGI Slovakia.
    No dobre, lenze bude Oktagon 58 MMA Live vysielany teraz v sobotu 8.6. 2024 na Nova Sport 6?
    Alebo si mam priplatit balik Oktagon na Premier Sport 4HD? Pretoze zapas Vemola vs. Vegh LIVE v TV vidiet chcem 😀

  3. Včera mi prišiel skvelý e-mail od DIGI, Oktagon bude len za 15,99 eur / mesiac,.

    naozaj smiešne lacné.

    1. Mas pravdu…Pretoze ak zaratam cestovne do Prahy a nazad + vstupenka na Oktagon 58, tak 15,99€/ LIVE Oktagon 58 MMA na Premier Sport 4HD v TV je naozaj smiesne lacne. Prave preto som LIVE Oktagon 58 objednal. Inak cena 15,99€ nieje na mesiac, ale za LIVE prenos. Pretoze zaznamy Oktagon MMA mas na Premier sport 4HD v cene balika Premium DIGI SK.

    2. Jami ak je pre teba 15,99€ za live Oktagon na Premier sport 4HD vela, tak objednaj cez OTT OKTAGON.TV Live prenos Oktagon58 /12,99€/ a zhliadnes live nielen zapas Vemola vs. Vegh 2 😀

  4. V aplikacii DIGI GO su dostupne aj NS5 aj NS6.Kedze nemaju v logu SK ide pravdepodobne o ceske verzie kanalov

    1. Ano… keď nemajú v logu SK, tak sa jedná o české verzie. Slovenské verzie sú iba NS 3,4,5…. Skylink ich má cez appku v slovenskej verzii a cez satelit v českej, tie slovenské verzie obchodne zastupuje markíza.

    1. Az tak kriticky by som nebol, nakolko sa jedna o SD obrazovu kvalitu. Na druhej strane mas pravdu pretoze v dnesnej dobe UHD 4K je SD obraz naozaj slaby…

    2. Ja si myslím, že časom preklopia z SD do Full HD … Ligu majstrov vysielať v SD kvalite, to by schytali veľkú kritiku … 🙂

    3. autista 😀 😀 😀
      Ak by si niečo také dovolil Skylink, že pridá Nova Sport 6 v SD rozlíšení, tak by si tu na adresu Skylinku vylial kýble špiny a hejtu.
      Ale ak to spraví Digi, tak by si až taký kritický nebol. 😀 😀 😀
      A ja ti nato poviem, že je to prúser jak Brno… ako by tu povedal jeden náš moravský priateľ 😀 😀 😀

    4. No a co? Neznasam Skylink podvodnikov a im podobnych prisluhovacov 😀

    5. autista A ešte aj ten Nova Sport 5, ktorý deklarujú, že vysielajú v HD kvalite, tak video bitrate je 2.5Mbps, čo je vlastne SD 😀 😀 😀 Nemôžeš byť takto nekritický tam kde to nejde

    6. Kto si plaí predražený a nenažratý Skylink, je jeho vec!

    7. Dátovym tokom neoklameš nikoho. Pretoze okometricky mam na 75″ OLED TV obraz tv stanice NS 5 HD od DIGI vyborný. DIGI NS 6 sa na OLED TV pozerat dá…

  5. Podle mě to určitě překlopí do HD za nějaký čas. První to tam spustili pro Telly ale v SD kvalitě na tom TP 12527/H. Myslím si, že to má souvislost s Voyo na Slovensku, protože tento TP je určen pro programy s verzí SK kvuli reklame a Voyo to nabízí v této obrazové kvalitě, protože ještě nebylo rozhodnuto u kterého operátora bude na Slovensku NS 5 a 6. Teď už je to jasné, takže by neměl být problém to spustit v rozlišení HD pro SK verzi. Taky si myslím to samé, byla by to rána na pěst, když je k dispozici obrazová kvalita v HD od Novy z obavovaciho centra. Spektrum je tam také v HD verzi a AMC pro SK, když je poskytován ve stejné kvalitě centrální hlavní program od AMC Network na pozici Thor. Jinak je to u Skylinku s AMC, tam je obrazová kvalita v SD rozlišení a proto je AMC + SK ve stejné kvalitě pro Slovennsko. AMC si dali tento požadavek verzi kvuli reklamám pro CZ a SK území.

  6. autista, aby sme sa rozumeli, pojem veľa – málo je subjektívny, jednému je deci veľa, druhému liter málo,

    ja tie bitky nemusím a mastiť vrecká nenásytníkom tiež nemusím, je to ale skutočný zápas – nie ako tá

    americká šaškáreň wrestling.

    S tým cestovaním do Prahy máš tiež pravdu, je to oveľa lacnejšie, tak isto ako dať doma dvojitú

    škótsku whisky ako cestovať do Glasgowa.

  7. Je neuveriteľné, ako v dnešnej dobe, keď má už väčšina ľudí 4K televízory, pridávať a šíriť niektoré TV stanice v SD rozlíšení v najvyššom, najdrahšom balíku ( Film Európe, TravelXP, Nova Sport 6 ap. )
    Ja nemám problém platiť aj viac ako 20 € za balík, ale v adekvátnej obrazovej i zvukovej kvalite.
    SD stanice mali už dávno úplne všetky zrušiť všetci operátori ( potom sa vyhovárajú, že je málo kapacity na transpondéroch ).
    Mali radšej pridať Eurosport 4K

    1. Jednoznačne môžem len súhlasiť, mám DIGI káblovku – optiku,opýtal som sa technikov :

      4K ? Naj – najskôr o rok možno aj dva.

      Odkedy Telekom zhltol DIGI platím o 27% viac, vraj zvýšili kvalitu, v skutočnosti zvýšili si

      zisky.

  8. Len kto vie čo bude ďalej s Digi či sa to časom nezluci s Magio.
    Uvidíme.Ale je to lacnejšie ako Magio SAT to musím uznať mám to 4 roky a som spokojný.Druhy rok si platím balík Premium kovli tomu že mi zobrali Premier League a k tomu mi ponúkli ako benefit Canal +. Takže som spokojný.

    1. Ty vieš veľmi dobre, že DIGI aj MAGIO má toho istého vlastníka (SLOVAK TELEKOM), je len otázkou času, že kedy zlúči obe značky do jednej. 🙂

  9. 14. 6. začne v DVB-T2 v Plustelke nastálo vysielať TV Dajto v HD.

  10. @Marek to viem veľmi dobre.
    Len som napísal že Digi je lacnejšie ako MagioSat aj keď su na jednej družici.
    Len škoda že majú tie poplatky za Boxy.

    1. Čo ma zaskočilo, je to, že na oficiálnej webstránke spoločnosti DIGI SK je zverejnený letáčik „Programová ponuka SATELITNEJ TELEVÍZIE s účinnosťou od 07.06.2024“, v ktorom nie sú už uvedené športové stanice PREMIER SPORT 1 a PREMIER SPORT 2. V zozname staníc sú uvedené iba PREMIER SPORT 3, PREMIER SPORT 4. Žeby malo skončiť v blízkej dobe vysielanie uvedených dvoch staníc, prípadne budú iba vyradené z ponuky operátora z iného dôvodu? Nad tým dumám. A možno je to len tlačová chyba, nepozornosť zamestnanca, ktorý daný letáčik vyrobil. Som v ňom totiž našiel viacero chýb pri uvedení názvov staníc … Prima SK uvádzajú ešte stále ako Prima Plus, Strike TV ako Comedy House, RTL ako RTL Klub, TV2 Klub ako FEM3 … Dotyčného zamestnanca by mali „pochváliť“. 🙂

  11. Marek v Digi Premier sport 1+2 skončili. tvoji spoluobčané z SR ti to potvrdí.

    1. No, tak ja ti kolenac potvrdim, ze mne v pakete Premium sat pay-tv DIGI SK funguju v pohode vsetky styri Premiersport-y HD 😀

    2. Premier Sport 1HD + Premier Sport 2HD + Premier Sport 3HD + Premier Sport 4HD v DIGI na Slovensku fungujú.

    3. Cez satelitnú DIGI TV v balíku Premium aj mne idú všetky štyri stanice od Premier Sport. Práve preto ma prekvapil ten ich nový leták s najnovšou programovou ponukou, v ktorom sú uvedené už len 3 a 4. A písať, volať im na zákaznícku linku nemá veľký význam, dajú klasickú šablónovitú odpoveď, že o prípadných zmenách v programovej ponuke budú informovať na svojej webstránke. Po jednom takom telefonáte pred pár rokmi, so svojou požiadavkou som radšej cez FB rovno oslovil p. L. Kovaľa z Digi, ten na rozdiel od babeniek z Call Centra, presne vedel o čom je reč, o čo mi ide, problém ochotne posunul technikom a ani nie do hodiny všetko vyriešil k mojej spokojnosti.

  12. Momentálne som zaznamenal výpadky programov Viasat History, Travel Channel a Eurosport 1 je to aj u vás tak alebo iba u mňa?

    1. Niekedy, keď je veľmi silná búrka v Prahe, tak na up linku vypadáva signál (aj na iných up linkoch napr. v Nemecku…). Párkrát sa stalo, že počas silnej búrky cez Skylink nešli ČT, Óčko…

Komentáre už nie sú povolené.