Reklama

Telekom rozšíri športovú ponuku o žiadané stanice Nova Sport 5 a 6

Telekom dnes oznámil, že od piatka 7. júna 2024 rozšíri športovú ponuku o žiadané TV programy Nova Sport 5 a Nova Sport 6, ktoré odštartovali vysielanie na slovenskom a českom trhu 29. februára 2024.
Pokračovanie nižšie:

Nova Sport 5 vysiela nielen prenosy z tréningov či kvalifikácií, ale aj všetkých hlavných pretekov motoristických pretekov Formuly 1 a vo vysielaní Nova Sport 6 sa objavujú prenosy z MotoGP. Okrem toho sa vo vysielaní oboch nových programov objavuje WorldSBK (majstrovstvá sveta superbikov) a vybrané futbalové zápasy z prestížnych európskych futbalových líg, ako sú Bundesliga, LaLiga či Serie A. Kompletný program staníc je dostupný v sekcii TV program.

TV stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6 budú dostupné pre zákazníkov satelitnej služby Magio Sat a Magio TV cez internet od balíka XL. Zároveň budú do 31. augusta 2024 obe stanice sprístupnené ako benefit aj pre zákazníkov Magio TV cez internet v balíku L.

Pre zákazníkov Magio TV na pevnej sieti (IPTV) bude dostupná stanica Nova Sport 5 od programu Magio TV XL. Navyše do 31 .8. 2024 bude sprístupnená ako benefit aj pre zákazníkov Magio TV na pevnej sieti v programe L. Podľa zistení SatelitnáTV.sk program Nova Sport 6 zatiaľ v IPTV službe dostupný nebude.

Špičkový šport je už dlhé roky dôležitým pilierom ponuky Magio TV a sme radi, že Nova Sport 3 a 4 budú aj v ďalších rokoch esenciálnou súčasťou našej programovej ponuky a k nim pribudne nová dvojica Nova Sport 5 a 6. Vďaka nim sa môžu fanúšikovia aj ďalšie roky tešiť zo skvelých futbalových týždňov, zatiaľ čo víkendy budú patriť aj motoristickým hitom ako F1 a MotoGP,“ uviedol Marcel Šatánek, senior manažér pre TV obsah a platformy Slovak Telekomu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V satelitnej DIGI TV stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6 budú v balíku Platinum. Oba programy budú dostupné do konca augusta aj v balíku Premium. Viac informácií na oficiálnej webstránke spoločnosti Digi Slovakia.

  2. Stanice zrejme nebudú dostupné v balíku šport extra, čo je škoda. Balík XL magio cez satelit 25.39€, cez internet 27.49€… dalo sa to očakávať

    1. No veď super, že tam tie stanice priadli, akurát som si to pozrel. A budú tam nastálo alebo len do 31.8.2024, lebo tých 9€ je bezkonkurenčná cena prakticky za všetko.

  3. @Imper možno by potom išla cena hore balíka šport ak by to tam pridali a to asi nechcú.

    1. Na betón ano… ale povedzme ak by ho dvihli z terajších 9€ napr. 12, tak by to bolo stále OK… vychádzam z cenníkov v ČR, kde u operátorov, ktorí majú v ponuke NS 5 a NS 6, samostatné športové balíky toľko približne stoja.

  4. Nova Sport 5 HD & Nova Sport 6 v pakete Premium sat pay-tv DIGI SK uz funguje 😀

    1. Ale iba do 31.8.2024… potom budeš musieť prejsť na vyšší balíček 😛

    2. Hlavne ze nebudem musiet platit nenazraty Skylink…Niekedy v septembri objednam paket PLATINUM = 19,90€/ mesiac/ sat pay-tv DIGI SK. Optimalizaciou mojej penazenky vsak uz nebudem abonovat balik FILM od Antiksatu. Pretoze Cinemax 1HD, 2HD budem mat od DIGI a v kumulative budem platit menej ako v minulosti ked som abonoval Premium DIGI SK + Film ANTIKSAT 😀

  5. Zas robia naschval ludom co chchu ostat v IPTV a nedaju NS6 ja nechcem ist do telekom cez internet (ott) lebo nemozem sa spoliehat na internet vo vecernych hodinach ci na sidlislu bude stihat radsej chchem mat box a kabel kde je prioritizovany signal do telky

    1. Presne tak… satelit je jednoducho lepší a spoľahlivejší, nie je také oneskorenie vysielania ako na streamoch cez appku. Jediné mínus, že to pridávajú do najdrahších balíkov, ale dalo sa to čakať, keďže sledujem cenníky operátorov v ČR.

  6. Dobrý deň zhaňam info pre suseda ohľadom MagioSat je možné ešte prejsť na menší balík lebo na internete na stránke MagioSat nevidím nikde cenník.
    Lebo na Internete je iba Balík Magio TV cez internet 14,40€. 😉 Ale neviem či ta cena platí aj pre satelitnú službu od Telekomu?

Komentáre už nie sú povolené.