Reklama

Premier Sport prinesie od januára prenosy z turnajov UFC

Prenosy z galavečerov americkej organizácie UFC sa presúvajú od januára 2021 zo športových kanálov Nova Sport na Premier Sport. Platený športový kanál, ktorý je dostupný iba u vybraných operátorov, prinesie súboje Ľudovíta Kleina, Makhmuda Muradova, Davida Dvořáka alebo Jiřího Procházky. Prvý prenos z UFC začína už 17. januára 2021. Hneď o týždeň neskôr 24. januára sa uskutoční dlho očakávaná odveta medzi Conorom McGregorom a Dustinom Poirierom.
Pokračovanie nižšie:

Vysielacie práva na priame prenosy z najprestížnejšej organizácie zmiešaných bojových umení UFC získala skupina Lama Energy Group. Niekoľkoročný kontrakt na vysielacie práva platia pre Slovensko aj Českú republiku.

Premier Sport ponúkne každý rok priame prenosy z jednotlivých UFC večerov. Naživo pôjdu všetky zápasy z hlavnej karty. Zápasy pred hlavnou kartou, tzv. prelims, zaradí Premier Sport do vysielania len v prípade, ak v nich nastúpi slovenský alebo český bojovník.

V najprestížnejšej organizácii zmiešaných bojových umení na svete pôsobia v súčasnosti jeden slovenský a traja českí bojovníci. Všetci do UFC vstúpili v tomto roku. Slovák Ľudovít Klein v septembri vzbudil pozornosť výborným výkonom, pri ktorom po 76 sekundách knokautoval Shanea Younga.

Najväčšou českou hviezdou je nepochybne Jiří Procházka, ktorý prišiel do UFC ako šampión s titulom z japonskej organizácie Rizin. Pri svojej premiére dokázal skvelým spôsobom poraziť Volkana Oezdemira. Dva víťazné zápasy v UFC stihli aj David Dvořák a Makhmud Muradov, populárny česko-uzbecký bojovník.

UFC je najväčšia a najprestížnejšia organizácia, ktorá prevádzkuje elitnú profesionálnu súťaž v zmiešaných bojových umeniach, založená v roku 1993. Má 12 váhových kategorií a zápasia v nej najväčšie hviezdy súčasného sveta MMA. K najznámejším aktívnym bojovníkom patria Conor McGregor, Kamaru Usman, Stipe Miocic, Israel Adesanya, Dustin Poirier, Tony Ferguson, Max Holloway, Jon Jones a mnoho ďalších.

Premier Sport je k dispozícii pre predplatiteľom platforiem Magio TV, Magio Sat, DIGI TV, Orange TV, Telly, O2 TV, T-Mobile, T-Mobile Sat, ako aj mobilných Magio GO, DIGI GO, Orange TV, Telly, O2 TV CZ či T-Mobile GO.

Mohlo by vás ešte zaujímať