Reklama

Orange TV je možné sledovať už aj na vybraných TV bez set-top-boxu

Internetovú televíziu Orange TV môžu využívať klienti na vybraných Smart televízoroch už aj bez set-top-boxu či Orange TV Sticku. Operátor sprístupnil v posledných dňoch svoju aplikáciu pre Smart televízory značky Samsung. Naše skúsenosti s mobilnou verziou aplikácie Orange TV si môžete prečítať v tomto článku.
Pokračovanie nižšie:

Pre využívanie Orange TV stačí mať aktívnu internetovú televíziu od Orangeu a smart televízor Samsung s operačným systémom Tizen 4.0 a vyšším. Zákazník si potom len stiahne aplikáciu Orange TV a po registrácii už len sleduje svoje obľúbené programy na veľkej obrazovke. Nechýba ani archív, videopožičovňa, nahrávky a ďalšie funkcionality. Odporúčaná minimálna rýchlosť internetu pre plnohodnotné sledovanie Orange TV cez internet je 6 Mbit/s.

Orange Sport na týždeň bezplatne
Športovým fanúšikom – zákazníkom i nezákazníkom – dáva Orange zároveň možnosť vyskúšať si športovú televíziu Orange Sport na niekoľko dní zadarmo. Každý, kto má záujem, môže od 16.11. do 22.11. sledovať stanicu Orange Šport bezplatne vďaka unikátnemu prístupovému kódu, ktorý bude Orange rozdávať na webe sport.orange.sk. Promo kód na bezplatné sledovanie Orange športu si môžu záujemcovia vyzdvihnúť jednoducho kliknutím na četbota v pravej spodnej časti stránky a zvolením možnosti Získať promo kód. Vďaka nemu môžu potom až do 22. novembra bezplatne sledovať Orange Šport na stránke tv.orange.sk, ale aj v aplikácii Orange TV – trebárs aj na svojom smart televízore Samsung.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A kedy to bude spristupnene aj pre TV od LG? Pre SwebOS Smart.

  2. Ja mám Smart tv Samsung a nie je to tam zas len sľuby…

    1. Nie je Samsung ako Samsung. Pozri si aky mas model a OS.

Komentáre už nie sú povolené.