Reklama

Orange zvýšil ceny SMS správ za prístup k programu Orange Sport

Operátor Orange od dnešného dňa mení ceny SMS správ za prístup k športovému programu Orange Sport. Okrem toho k existujúcim denným, mesačným či sezónnym balíkom pribúda týždenný predplatený prístup. Diváci si ho aktivujú rovnako jednoducho prostredníctvom SMS správy. So vstupom do novej časti futbalovej sezóny môžu fanúšikovia športových prenosov sledovať stanicu Orange Sport cez internet v cene od 3 € za denný balík, 4 € za novinku týždenný balík, až po 6 € za mesačný balík, a to z akéhokoľvek zariadenia – TV, smartfónu, notebooku, tabletu a po novom už aj cez Orange TV Stick.

V porovnaní s doterajšími cenami ide však o zvýšenie predplatného. Len pre porovnanie, v minulom roku si pýtal operátor za 24-hodinový jednorázový prístup k programu Orange Sport prostredníctvom internetu 2 € a za celý mesiac 4 €. V prípade denného prístupu tak diváci zaplatia o jedno euro navyše a pri mesačnom predplatnom až o dve eurá viac. Podľa operátora išlo doteraz iba o uvádzacie ceny. „Predplatené prístupy k Orange Sportu si mohli športoví fanúšikovia prvého pol roka od uvedenia aktivovať cez SMS za uvádzacie ceny,“ uvádza Orange v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:


V lete minulého roka sme prišli s výrazne vynovenou Orange TV. Okrem iného sme uviedli aj unikátnu predplatenú službu Orange TV Šport cez SMS. S tou sme priniesli možnosť zakúpiť si sledovanie balíčka Orange Šport aj na kratšie obdobie, pre každého a bez viazanosti – jednoduchým zaslaním SMS zo siete ktoréhokoľvek slovenského operátora. Zákazníci aj nezákazníci Orangeu si tak mohli predplatiť sledovanie prémiového športového obsahu na deň, mesiac či neskôr na celú futbalovú sezónu 2018/2019. Po pol roku prinášame ďalšie zmeny. V ponuke pribudol týždenný prístup k stanici Orange Sport a zároveň pripravujeme ďalšie obohatenie prémiového obsahu Orange Sportu, či už v oblasti hokeja, futbalu, ale aj iných – menej tradičných – športov,“ približuje Jakub Tóth, produktový manažér pre Orange TV .

Pre svojich zákazníkov výhodnejšie
V prípade Orange Sportu sa tak naďalej najviac oplatí byť zákazníkom Orangeu. Či už si zákazník dokúpi stanicu Orange Sport k svojej Orange TV (optickej, satelitnej alebo internetovej) ako doplnkový balík TV programov alebo si ho aktivuje ako samostatnú službu Orange TV Šport cez internet, ktorá je dostupná bez viazanosti, kde doterajšie zvýhodnené ceny ostávajú nezmenené.

Jednoduchá aktivácia prístupu cez SMS
Prístup k stanici Orange Sport si zákazníci môžu aktivovať jednoducho zaslaním správy na číslo 8866. Diváci, ktorí si chcú vychutnať zážitok z exkluzívnych zápasov Ligy majstrov UEFA naplno, môžu stále využiť aj kúpu limitovaného balíka do konca sezóny 2018/2019.

24-hodinové predplatné

týždenné
predplatné

mesačné
predplatné

predplatné na sezónu Ligy majstrov 2018/2019

SMS na číslo 8866
(v tvare
SPORT DEN)

SMS na číslo 8866
(v tvare
SPORT TYZDEN)

SMS na číslo 8866
(v tvare
SPORT MESIAC)

v predajni Orangeu (platný do 30.6.2019)

3 €

4 €

6 €

19 €

Lákadlom vo vysielaní Orange Sport sú prenosy Ligy majstrov ako aj domácej Fortuna ligy či zápasov českých futbalových a hokejových líg. Nechýba tiež európsky basketbal a zápasy MMA. V prípade, že sa hrá viacero zápasov Ligy majstrov v rovnakom čase, vysielanie Orange Sportu prebieha súčasne na 4 samostatných kanáloch. Aktuálny program nielen všetkých štyroch Orange Sportov môžete nájsť samozrejme aj v našom TV Programe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. 6€ za mesiac za ten program čo tam majú to rozhodne nestojí asi tých čo to platia nebude tak veľa tak sa musia poskladať ostatný

    1. Keď tak ostatní. Ale súhlasím, orange by mal teraz spraviť letáky o tom ako nezvyšuje ceny, naposledy cez leto keď telekom zdvihol o 1,60 sa mi behala v sade reklama 😀

  2. Orange : Ani zadarmo nechcem mať už nič spoločné s takou nenažratou a podvodnou spoločnosťou .

Komentáre už nie sú povolené.