Reklama

Magio Sat s viacerými zmenami v ponuke

V ponuke satelitnej platformy Magio Sat dnes nastali výrazné zmeny. Telekom dnes z ponuky svojej satelitnej služby vyradil šesť športových kanálov v SD kvalite a nahradil ich HD verziami. Úplnými novinkami sú dva programy DIGI Sport 5 HD a M4 Sport HD, ktoré doteraz operátor nemal vôbec v žiadnych balíčkoch. Z dôvodu týchto všetkých zmien tiež došlo aj k úpravám v programovom rastri. Niektoré programy sa tak nachádzajú na nových pozíciách.
Pokračovanie nižšie:


V ponuke Magio Sat sa od dnešného dňa nenachádzajú už programy v štandardnom rozlíšení DIGI Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 5, M4 Sport, Sport 1 a Sport 2. Náhradou sú HD verzie, ktoré prinášajú rovnaký obsah ale v lepšej obrazovej kvalite.

Zrušený bol prémiový HD balíček. Všetky programy z neho boli presunuté do základných balíkov M a L. Zákazníci s predplateným balíkom M a vyšším získajú od dnes kanál Sport 1 vo vysokom rozlíšení (pozícia 68). Do balíka L pribudli kanály Digi Sport 1 HD (pozícia 60), Digi Sport 2 HD (pozícia 61), Digi Sport 3 HD (pozícia 62), Digi Sport 5 HD (pozícia 65) a Sport 2 HD (pozícia 69). Zmena neobišla ani Maďarský balíček v ktorom je od dnešného dňa M4 Sport HD (pozícia 151), ktorý nahradil doterajšiu SD verziu.

Okrem toho došlo aj k zmene parametrov staníc Megamax, AMC, Slager TV a Story 4, ktoré boli presunuté z doterajšej frekvencie 12 188 MHz na novú 11 919 MHz. Zákazníci ale nemusia nič prelaďovať, vzhľadom na to, že sa všetky zmeny vykonajú automaticky. Stačí len vypnúť Magio box s diaľkovým ovládaním aspoň na päť minút.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Konečne „experti“ došli na to, že ponúkať športové kanály v sd kvalite a za hádé pýtať extra poplatok, je totálna debilita.Už dávno si to mali uvedomiť, že širiť duplicitne rovnaké programy v sd a hádé stojí omnoho viac, ako vyberú za extra hádé športový balík. Športové kanály v hd bez nejakých extra poplatkov musia byť už dnes štandard.

Komentáre už nie sú povolené.