Reklama

KHL zostáva na Sport 1 a Sport 2

Zápasy HC Slovan Bratislava a iných tímov kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) zostávajú na športových staniciach Sport 1 a Sport 2. Prevádzkovateľ, spoločnosť AMC Networks International, predĺžil vysielacie práva na najprestížnejšiu európsku hokejovú ligu.

Hokejoví fanúšikovia sa tak môžu tešiť celkom na 121 živých prenosov z KHL – všetkých 56 zápasov Slovanu vysiela hlavne Sport 2, súboje ostatným TOP tímov (65 zápasov najlepších tímov, ako je napríklad SKA Petrohrad, CSKA Moskva alebo Lokomotiv Jaroslavl) bude možné sledovať na Sport 1.
Pokračovanie nižšie:


Sme radi, že budeme môcť opäť slovenským fanúšikom ponúknuť zápasy Slovanu v KHL a pevne veríme, že im priame prenosy duelov belasých prinesú množstvo radosti. Na staniciach Sport 1 a Sport 2 budú môcť sledovať všetky domáce zápasy a duely vonku v priamom prenose a v HD kvalite,“ povedal Evžen Chlanda, Country Manager AMC Networks International – Central and Northern Europe.

Slovan odštartuje novú sezónu už túto stredu na pôde obhajcu trofeje SKA Petrohrad. Prvý domáci zápas odohrá 30. augusta v tradičnom čase 19:00 proti Dinamu Minsk. Komentátorom zostáva Matej Hajko. Jeho spolukomentátori budú Radoslav Hecl, Eduard Hartmann a Ján Lašák, na súperových ihriskách bude komentovať okrem Mateja Hajka aj Ondřej Voršilka.

Najbližšie priame prenosy KHL na Sport 1 a Sport 2

Streda 23. augusta o 18:30
SKA Petrohrad – Slovan Bratislava; PP na Sport2

Piatok 25. augusta o 18:00

Lok. Jaroslavl – Slovan Bratislava; PP na Sport2

Nedeľa 27. augusta o 16:30
Dinamo Moskva – Slovan Bratislava; PP na Sport2

Utorok 29. augusta o 16:30
Dinamo Moskva – Jokerit Helsinki; PP na Sport1

Streda 30. augusta o 18:45
Slovan Bratislava – Dinamo Minsk; PP na Sport2

Piatok 1. septembra o 16:45
Slovan Bratislava – Sibir Novosibirsk; PP na Sport2

Nedeľa 3. septembra o 16:45
Slovan Bratislava – Ugra; PP na Sport1

Mohlo by vás ešte zaujímať