Reklama

UP NETWORK v ponuke DIGI TV, nahradil filmový kanál

Do ponuky satelitnej platformy DIGI TV dnes pribudol nový televízny program UP NETWORK v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4), ktorý odštartoval svoje vysielanie len pred pár dňami. Novinku môžu sledovať všetci predplatitelia s aktívnym programovým balíčkom Maxi.

V DIGI boxoch sa nachádza UP NETWORK na pozícii číslo 127, kde nahradil doterajší filmový kanál Film Europe. Ten sa ďalej už v ponuke satelitnej služby slovenského operátora nenachádza.
Pokračovanie nižšie:


UP NETWORK sa vo svojom vysielaní zameriava na letecký priemysel. „Všetko, čo ste kedy chceli vedieť o letectve, ale báli ste sa na to opýtať. Od prazákladov až po najaktuálnejšie novinky, to nájdete vo vysielaní novej televízie zameranej len a len na to, čo sa deje nad zemou. Chceme divákom ponúknuť možnosť roztiahnuť krídla zvedavosti,“ povedal František Borovský – majiteľ spoločnosti EFB NETWORK, prevádzkovateľa UP NETWORK. „Akákoľvek letecká udalosť, ktorá sa objaví vo svete, patrí v ten deň medzi tie najčítanejšie, tie najsledovanejšie. Preto sme sa rozhodli divákom ponúknuť prvú plnoformátovú dokumentárnu stanicu, ktorá nemá vo svete obdobu,“ dodáva Borovský.

TIP: Magio Sat a DIGI TV: Niektoré programy vysielajú z nového transpondéra

Pokiaľ sa vám ešte UP NETWORK v DIGI boxoch nezobrazuje, stačí len prepínať medzi programami Jednotka HD a Dvojka HD, prípadne vypnúť box na aspoň 10 minút s diaľkovým ovládaním do StandBy režimu, aby sa načítal nový programový raster. Užívatelia CAM modulov si musia program naladiť manuálne z nového transpondera 12 643 MHz, pol. V, podobne ako aj programy TA3, Ocko TV, Super TV 2, FEM3, Echo TV, Digi Sport 2 HD, Food Network, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, CBS Drama, CBS Reality, TLC, Prima MAX, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Discovery Turbo Xtra a Fine Living, ktoré sa tiež presunuli na túto frekvenciu.

Technické parametre pre príjem UP Network:
Družica: Intelsat 10-02 (0.8°W)
Frekvencia: 12643 MHz
Polarizácia: V
FEC: 2/3
SR: 26660
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: UP Network
Provider: ST
Kódovanie: 1882 (Nagravision),0B1C (Conax)

PIDy:
Video PID: 2302
Audio PID: 2303 – AAC (Czech)
PCR PID: 2302
PMT PID: 2301
TXT: N/A
TSID: 2804
ONID: 187
SID: 4023

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. prečo ste vyradili Film europe a nahradili takym brakom je to smutne že na ukor takeho braku vyradite kvalitny filmovy kanal.Ked dokumentarny tak ste mali vyradit dokumentarny ved je z coho vyberat!

  2. Za Film Europe museli platiť toto im určite natlačili grátis… Sťažuj sa oficiálne v Digi .

Komentáre už nie sú povolené.