Reklama

Cinemax 1 a Cinemax 2 dočasne pre všetkých zákazníkov Magio TV a Magio sat

Telekom pripravil pre všetkých svojich zákazníkov darček v podobe voľného vysielania prémiových filmových kanálov Cinemax 1 a Cinemax 2. Tie budú môcť sledovať všetci predplatitelia digitálnej televízie Magio TV, ako aj satelitnej služby Magio Sat, celý apríl zadarmo. Ak by programy nefungovali, odporúčame reštart Magio boxu. Predplatitelia satelitnej služby nájdu Cinemaxy na pozíciách 41 a 42.
Pokračovanie nižšie:


Prvý program Cinemaxu ponúka divákom nielen americké a medzinárodné filmy, ale aj seriály z vlastnej produkcie. Každú nedeľu večer kanál odvysiela jednu veľkú filmovú premiéru. Cinemax 2 sa ako artový program zameriava na európske a medzinárodné tituly od nezávislých štúdií a festivalové snímky.

Počas apríla sa môžu diváci tešiť napr. na životopisný snímok Pelé: Zrodenie legendy (2.4) či filmy ako Život je krásny (5.4) a San Andreas (16.4). Na svoje si prídu aj milovníci kultových Star Trek filmov. Každý piatok odvysiela Cinemax 1 v prime time filmy Star Trek II: Khanov hnev, Star Trek VI: Neobjavená krajina, Star Trek VIII: Prvý kontakt a Star Trek X: Nemesis.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Takze ked mam predplateny balik tak budem mat zlavu ked je to pre vsetkych zakaznikov…..

    1. Nebudes, zistoval som. Ale ked o nu poziadas telefonicky, tak ano. Je to nespravodlive

Komentáre už nie sú povolené.